Trei bolnavi de Covid au murit într-un incendiu la un spital din Bulgaria

Ultima actualizare:

Trei pacienți internați cu coronavirus au murit, noaptea trecută, într-un incendiu la un spital din Bulgaria, în plin val 4 al pandemiei, informează AFP.

În incendiul de la un spital din Sliven au murit trei bărbaţi, a precizat Vladimir Demirev, directorul serviciului de pompieri din oraş. Bărbaţii care au decedat aveau 66 de ani, 70 de ani, respectiv 81 de ani. Incendiul a avut loc într-o cameră de la etajul 4 al spitalului. “Cauza cea mai probabilă este o ţigară aprinsă de unul dintre pacienţi”, a explicat Ministerul Sănătăţii, citat de News.ro.

Bulgaria are 700 de pacienți la ATI

Ministerul de Interne a menţionat că două victime au murit pe loc. Al treilea pacient, care suferise arsuri grave, a fost transportat la un spital din Plovdiv, unde a decedat duminică dimineaţă. Alţi şase pacienţi care se aflau în camere alăturate au fost evacuaţi. În spitalele din Bulgaria sunt internaţi 8000 de pacienţi cu coronavirus, dintre care 700 sunt la terapie intensivă.

Citește și:

Lista neagră a tragediilor din spitale. 11 incendii în mai puțin de un an

Din 5 în 5 ani, ne numărăm morții: 11 bebeluși au ars la Giulești, 64 de tineri au murit la Colectiv, 17 oameni au luat foc la Piatra Neamț

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net