Trei prostituate au fost ucise cu brutalitate într-un bordel din Viena. Alte două femei, mamă și fiică, au fost ucise

Ultima actualizare:

Este alertă maximă în Viena. Autoritățile austriece investighează uciderea a cinci femei. Crimele au avut loc vineri, 23 februarie, în capitala Austriei, Viena în două atacuri cu cuțit. Trei dintre victime au fost găsite înjunghiate cu brutalitate într-un bordel. La momentul descoperii acestora, poliția investiga moartea violentă a unei mame și fiicei ei.

image

Cadavrele din bordel

Cadavrele a trei tinere au fost găsite, vineri seara cu răni profunde de cuțit într-un bordel din cartierul Brigittenau din Viena. Un martor a alertat poliția, a anunţat sâmbătă poliţia austriacă într-un comunicat, citat de AFP.

Principalul suspect este un bărbat de 27 de ani care în momentul în care a fost arestat, în apropierea casei de toleranță, avea asupra lui cuțitul despre care se presupune că ar fi arma crimei, au mai anunțat polițiștii austriaci sâmbătă într-un comunicat. 

Nu se cunoaște la acest moment motivul celor trei crime din bordel. Suspectul fiind încă interogat, potrivit informațiilor transmise de agenția de presă austriacă APA.

O mamă și fiica ei sugrumate până la moarte

Într-un caz separat, o mamă și fiica ei în vârstă de 13 ani au fost găsite moarte într-un apartament din Viena, vineri dimineaţă, posibil strangulate sau sufocate. Tatăl familiei este în prezent principalul suspect, a menţionat APA.

Asociația din Austria a adăposturilor autonome pentru femei a înregistrat anul trecut 26 de feminicide, ( crime asupra femeilor), iar dezbaterile au făcut furori în Austria și în toată Europa cu privire la uciderea femeilor și fetelor, adesea de mâna partenerilor sau a foștilor parteneri.

Între 2010 şi 2020, 319 femei au fost ucise în Austria, majoritatea de partener sau fostul partener, conform unui studiu guvernamental care indică un an record în 2019, cu 43 de feminicide.

Guvernul austriac a promis că va lua măsuri împotriva acestui fenomen şi şi-a sporit sprijinul financiar pentru organizaţiile care ajută victimele violenţei. Cu toate acestea, ONG-urile critică executivul pentru că nu face suficient.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
strada trandafirilor jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net