Trei tone de fecale, deversate la sediul unui partid din Chişinău

Ultima actualizare:

    Trei tone de fecale au fost vărsate la intrarea Partidului Liberal Democrat din Moldovacaptură video
Trei tone de fecale au fost vărsate la intrarea Partidului Liberal Democrat din Moldovacaptură video

Protest inedit la Chişinău. În jur de trei tone de fecale au fost vărsate de o autospecială, în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică (11 spre 12 octombrie), pe scările sediului Partidului Liberal Democrat din Modova.

Incidentul a fost filmat, iar imaginile au fost publicate pe internet cu mesajul "Acesta este doar începutul. Vrem miliardul înapoi". Clipul a fost publicat şi pe o reţea de socializare de către liderul Partidul Nostru, prorus, Renato Usatîi. Acesta a negat însă orice implicare. 

Partidul Liberal Democrat a transmis un comunicat, în care susţine că "imaginile înregistrate de camerele de supraveghere de la sediul PLDM demonstrează clar că este vorba despre o provocare. Regretabil faptul că unii au coborât atât de jos. Este un exemplu că unii au încetat sa pună mintea în mişcare şi gândesc cu alte părţi ale corpului. Faptul că aceste provocări sunt mediatizate cu insistenţă de Usatîi ne duc cu gândul la regizorul din umbră al acestui spectacol şi ne conving încă o dată că unii nu doresc să trăiască într-o ţară normală.

Îi atenţionăm că suntem suficienţi şi motivaţi de a nu le permite să transforme ţara în mizerie şi poligon al violenţelor. Astăzi ne-am convins că faptele vorbesc de la sine şi demonstrează care este faţa lor adevărată”, se menționează în comunicatul PLDM, potrivit hotnews.ro.

Inițial, autoritățile au vorbit despre un accident. Potrivit șefului serviciului de presă al Direcției de Poliție Chișinău, Adrian Jovmir, șoferul unei mașini care deservea WC-urile publice s-ar fi izbit de un stâlp, după ce a scăpat utilitara de sub control,

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
muncitor meserias unsplash jpg
image
image
image
image
image
image
vara caldura record 2024 jpg
aeronava tarom shutterstock jpg
front bloc jpg
actor impuscat jpg
Ambalaje non SGR jpg
pensionara jpg
Captură de ecran din 2024 05 27 la 13 07 21 png
Caravaggio Ecce Homo  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net