Trump, despre Coreea de Nord: «Regret, dar doar un singur lucru va funcţiona»!

Ultima actualizare:

    Donald Trump şi Kim Jong Un
Donald Trump şi Kim Jong Un

Se înteţeşte lupta dintre Donald Trump şi Kim Jong Un. Preşedintele Americii a postat pe Twitter un mesaj în care spune că preşedinţii americani au negociat timp de 25 de ani cu Coreea de Nord, însă fără niciun rezulat, el apreciind că "doar un singur lucru va funcţiona".

Atenția întregii lumi este concentrată spre Coreea de Nord după ce declarațiile făcute de Kim Jong-Un și Donald Trump ar putea genera un război la scară largă.

"Preşedinţii şi administraţiile lor au discutat cu Coreea de Nord timp de 25 de ani, au fost încheiate acorduri şi au fost plătite sume mari de bani... Nu a funcţionat, acordurile au fost încălcate înainte ca cerneala să se usuce, iar negociatorii americani au fost făcuţi să pară ridicoli. Regret, dar doar un sigur lucru va funcţiona!", scrie Trump pe Twitter.

Liderul nord-coreean Kim Jong Un spune că armele nucleare ale ţării sale reprezintă un "factor puternic de intimidare" şi garantează suveranitatea Coreei de Nord, a anunţat presa de stat, la câteva ore după declaraţiile preşedintelui American, potrivit news.ro.

În urmă cu o săptămână, Trump i-a transmis secretatului de stat Rex Tillerson, care declarase în timpul vizitei la Beijing că Statele Unite se află în contact direct cu Phenianul şi că testează posibilitatea unor convorbiri, că îşi perde timpul negociind cu "Omuleţul Rachetă" şi să-şi economisească energia.

Într-o primă postare pe Twitter, Trump scria: "I-am spus lui Rex Tillerson, minunatul nostru secretar de stat, că îşi pierde timpul încercând să negocieze cu Omuleţul Rachetă".

Într-o a doua postare, preşedintele SUA se adresa direct lui Tillerson: "Economiseşte-ţi energia, Rex, vom face ceea ce trebuie făcut!".

Recent, au apărut informaţii conform cărora, în jurul datei de 10 octombrie, Coreea de Nord ar intenţiona să testeze o rachetă cu rază lungă de acţiune, care ar putea atinge coasta de vest a SUA.

image
image
image
image
image
image
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net