Trump zice că nu are nevoie de salariul de președinte. Planurile lui după investirea în funcție

Ultima actualizare:

    Trump a declarat că nu are nevoie de salariul de președinteFoto: Getty
Trump a declarat că nu are nevoie de salariul de președinteFoto: Getty

Donald Trump continuă să uimească și după ce a câștigat alegerile prezidențiale. Miliardarul a declarat că va renunța la salariul de președinte de 400.000 de dolari din momentul în care va fi investit oficial în funcție.

Președintele ales al Statelor Unite a dat un interviu televizat de 60 de minute în care a vorbit din nou despre planurile sale de viitor după ce va fi investit în funcția de lider din ianuarie 2017. El a ținut să precizeze că nu va percepe decât un dolar ca salariu, renunțând la suma de 400.000 de dolari lunară oferită șefului de stat. Potrivit legii, președintele nu poate renunța complet la salariu, dar Trump a declarat că va percepe suma minimă, informează The Mirror.

În interviu, au mai fost aduse în discuție și alte probleme pe care le-a semnalat în timpul campaniei electorale. Donald Trump a declarat că nu renunță la construirea zidului la granița de sud cu Mexicul, doar că nu va fi un perete așa cum s-ar aștepta toată lumea, ci „niște garduri” în anumite regiuni. El consideră că este nevoie de ele în anumite zone de la graniță.

Vor fi deportați două milioane de imigranți ilegali

De asemenea, a mai precizat că va deporta „imediat” în jur de trei milioane de imigranți ilegali care au probleme cu legea, fiind acuzați de diverse infracțiuni. El n-a dezvăluit totuși mai multe detalii despre soarta celor nouă sau zece milioane de imigranți care stau pe teritoriul american fără vreun document aferent.

„După ce granița este securizată și după ce totul se normalizează, vom discuta despre oamenii care sunt teribili. Dar înainte de a face asta, trebuie să ne securizăm granița.”

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net