Uite cum aşteaptă câinele stăpânul la intrarea în spital

Ultima actualizare:

    Întreaga Italie e emoţionată de căţelul devotat
Întreaga Italie e emoţionată de căţelul devotat

Stăpânul e internat în spital de mai multe zile în Tolmezzo, provincia Udine, Italia. Câinele lui metis îl aşteaptă neclintit la intrarea în clinică.

Povestea căţelului din Tolmezzo seamănă cu cea a lui Hachiko, un câine Akita din oraşul japonez Odate, care şi-a aşteptat stăpânul la o staţie de tren din Tokyo, în fiecare zi, timp de 9 ani. Animalul a început să-l aştepte cu disperare pe Hidesaburo Ueno, care a murit la serviciu, începând din mai 1925. În 2009 a fost făcut un film după această poveste, în care a jucat Richard Gere. După ce Carlo Petris, un localnic din Tolmezzo, a pus poza câinelui care îşi aşteaptă stăpânul de zile în şir în faţa spitalului din localitate, întreaga Italie a fost emoţionată. Sute de mesaje i-au fost transmise lui Petris în semn de solidaritate cu bietul animal. Toată lumea întreabă dacă acesta are ce să mănânce, toţi vor să-l ajute, să-I trimită hrană. Nu au fost date publicităţii nici numele stăpânului internat, nici al câinelui lui devotat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nucleu terra
image
image
image
image
image
image
casa-locuinta-credit-imobiliare-cheie
delta jiului1 jpg
rsz legume   shutterstock jpg
Bustul Luizei Zavloschi în fața școlii din satul Buda, în Paul Zahariuc, „Comuna Oșești - File de istorie vasluiana”, Iași, Editura PIM, 2019.
piscina strand depositphotos1 jpg
elev examen jpg
gandac 3 jpeg
insula lord howe captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net