Uite cum slăbeşti în timp ce îţi faci şi casa curată!

Ultima actualizare:

    Atunci când dăm  cu aspiratorul ardem  între 250 şi 385 de calorii
Atunci când dăm cu aspiratorul ardem între 250 şi 385 de calorii

Prima lună din an vine la pachet cu un set de planuri menite să ne menţină motivaţi până în decembrie. Specialiştii în menaj, psihologii şi antrenorii de fitness din Marea Britanie susţin că ianuarie e luna ideală pentru a împuşca doi iepuri dintr-o lovitură: să dăm colăceii jos şi să facem curat în casă.

Iată paşii pe zile: în prima zi ne facem planul de bătaie, a doua zi sortăm şi aruncăm ce ne prisoseşte, în ziua a treia curăţăm cutiile şi lăzile şi în a patra frecăm cuptorul. Deja putem face testul cântarului: am dat jos în doar patru zile aproape 1 kg. Sărbătorim victoria cu dezgheţarea congelatorului şi spălarea frigiderului şi pentru că duminică ne relaxăm, în cea de a şaptea zi dăm cu aspiratorul o jumătate de oră. În felul acesta ardem până la 400 de calorii. În următoarele zile ştergem praful, batem covoarele, curăţăm faianţa şi dăm cu mopul pe gresie.

Toate aceste exerciţii ne vor ajuta să ardem peste 2.000 de calorii, să tonifiem musculatura şi să slăbim considerabil. Ianuarie nu este luna în care ne dorim pătrăţele pe abdomen şi bicepşi de arătat la plajă. Este luna în care ne demonstrăm că reuşim să realizăm tot ce ne punem în cap, susţin psihologii care le atrag atenţia „gospodarilor şi gospodinelor sportive” că exerciţiile nu trebuie să fie dificile şi epuizante. La finele lunii, spălaţi geamurile, oglinzile şi duceţi maşina la spălat.

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net