Ultimul discurs al lui David Cameron ├«n func╚Ťia de premier. A avut familia al─âturi

image
David Cameron a fost sus╚Ťinut de familieFoto: Getty

A venit ╚Öi ziua ├«n care premierul David Cameron a trebuit s─â p─âr─âseasc─â func╚Ťia pe care a de╚Ťinut-o ├«n ultimii ╚Öase ani. De asemenea, prim-ministrul ╚Öi familia sau au p─âr─âsit ╚Öi re╚Öedin╚Ťa emblematic─â de pe Strada Downing num─ârul 10. Chiar ├«n fa╚Ťa casei, cel care acum poate fi numit fost premier a ╚Ťinut ultimul s─âu discurs ├«n aceast─â calitate.

Al─âturi i-a avut pe so╚Ťia sa, Samantha Cameron, ╚Öi pe copiii lor, Nancy, Elwen ╚Öi Florence. ├Än ultimul discurs ╚Ťinut ├«nainte de a-i ├«nm├óna Reginei Elisabeta a II-a demisia, Cameron a ╚Ťinut s─â fac─â o retrospectiv─â a timpului petrecut ├«n func╚Ťia de premier, dar ╚Öi s─â le mul╚Ťumeasc─â membrilor familiei ╚Öi s─â se declare satisf─âcut c─â o femeie este cea care ├«i ia locul.

image
Familia lui David Cameron a fost zâmbitoare pe pragul casei din Strada Downing numărul 10

"C├ónd am p─â╚Öit pentru prima dat─â ├«n Strada Downing, ├«n mai 2010, am spus c─â ne vom confrunta cu problemele ivite ca o ╚Ťar─â unit─â ╚Öi vom m├óna oamenii ├«n timpurile dificile pentru ca ├«mpreun─â s─â ajungem la vremuri mai bune. Nu a fost o c─âl─âtorie u╚Öoar─â ╚Öi nici nu am luat mereu cele mai bune decizii, dar cred c─â ast─âzi ╚Ťara noastr─â este mult mai puternic─â. Mai presus de orice, a fost despre aducerea economiei pe un f─âga╚Ö mai bun, iar cu deficitul t─âiat cu dou─â treimi, 2.5 milioane de persoane cu joburi ╚Öi un milion de afaceri ├«n plus, nu poate exista vreun dubiu cu privire la faptul c─â economia noastr─â este mult mai puternic─â", a declarat Cameron.

Mul╚Ťumirile c─âtre familia sa au fost o bun─â parte a discursului lui Cameron. Cu to╚Ťii au fost z├ómbitori ╚Öi nu au p─ârut s─â regrete faptul c─â pleac─â din emblematica locuin╚Ť─â care le-a fost cas─â ├«n ultimii ╚Öase ani. Fostul premier a numit-o pe so╚Ťia sa "dragostea vie╚Ťii lui" ╚Öi a l─âudat-o pentru toat─â munca depus─â de-a lungul mandatului lui.

"Vreau s─â le mul╚Ťumesc copiilor mei, Nancy, Elwen ╚Öi Florence, pentru care Strada Downing a fost o cas─â excelent─â ├«n ultimii ╚Öase ani. Mai presus de toate, vreau s─â-i mul╚Ťumesc Samanthei, dragostea vie╚Ťii mele. M-ai ╚Ťinut par╚Ťial s─ân─âtos la cap ╚Öi e╚Öti o mam─â, so╚Ťie ╚Öi o femeie de afaceri minunat─â", a mai ad─âugat Cameron ├«nainte de a pleca spre Palatul Buckingham, unde i-a ├«naintat Reginei demisia sa, ├«n mod oficial.

FotoJet jpg
marina melesacanu imre 1 jpg
Johnny Depp vs Amber Heard (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
daniel pancu andra teodorescu jpeg
marian godina sotie georgiana 8 jpg
image png
litoral romania jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
google chrome browser jpeg
alcool organism jpg
image png
ucraineanca png
FotoJet jpg