Un bărbat de 24 de ani a împușcat doi oameni pentru că i-au infectat familia cu COVID-19

Ultima actualizare:

Un brazilian a împuşcat un cuplu pentru că i-a infectat familia cu COVID-19. Criminalul s-a răzbunat după ce tatăl şi fratele său au fost omorâţi de virus.

Pandemia de COVID-19 a dus la tragedie după tragedie în oraşul Itumbiara, regiunea Goiás, din sudul Braziliei.

Vanderli dos Reis Santana, de 24 de ani i-a împuşcat pe Flanklaber Silva e Silva, de 40 ani, şi soţia sa, Marília Silva e Silva, de 37 ani, drept răzbunare pentru că de la ei s-au molipsit cu virusul ucigaş tatăl şi fratele lui. Bărbatul a tras cu arma şi asupra fiului acestora, Flanklaber Silva e Silva Junior, 21, dar, din fericire, l-a împuşcat numai în picior. Nenorocirea a avut loc marţea trecută şi a îngrozit întreaga lume.

Tatăl şi fratele lui Vanderli dos Reis Santana s-au infectat cu COVID-19 şi au murit la scurt timp. Criminalul susţine că ei s-au îmbolnăvit după ce au intrat în contact cu soţii Flanklaber Silva e Silva şi Marília Silva e Silva, în timp ce aceştia sufereau de coronavirus.

Supărat foc din această cauză, după moartea celor dragi, bărbatul şi-a pus în cap să-i răzbune. S-a dus, în culmea furiei, unde lucrau victimele, care reuşiseră să se vindece după ce s-au luptat cu virusul COVID-19. Vanderli i-a ucis ciuruindu-i cu 20 de gloanţe după care a fugit de la locul crimelor. Pe Flanklaber l-a împuşcat în cap şi pe Marília a împuşcat-o în faţă. Bărbatul a murit pe loc, iar femeia şi-a dat ultima suflare la spital. L-a căutat şi pe fiul lor, dar acesta s-a ales doar cu o fractură la picior după ce l-a împuşcat.

Criminalul a fost capturat de poliţie câteva ore mai târziu. El i-a tot ameninţat cu moartea pe cei doi soţi, în timp ce rudele lui se luptau cu boala. Până în prezent în Brazilia 20,5 milioane de persoane au fost infectate cu COVID-19 şi 573.000 de persoane au fost ucise de virus. Este una din ţările cele mai grav lovite de pandemie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net