Un bărbat s-a luptat cu un rechin! L-a lovit cu pumnii ca să scape VIDEO

Ultima actualizare:

    Acesta este al doilea atac de acest gen din ultimele săptămâniFoto: captură video Youtube
Acesta este al doilea atac de acest gen din ultimele săptămâniFoto: captură video Youtube

Un surfer a fost atacat de un rechin, la doar câteva zile după ce australianul Mick Fanning s-a luptat cu doi rechini, în timpul unei competiții din Africa de Sud. Imaginile au făcut înconjurul lumii.

Craig Ison (52 de ani) a fost atacat, vineri (31 iulie), de un rechin alb, în timp ce se afla pe placa de surf, în apele Evans Head, din Austrialia. Bărbatul este un fost boxer care are o pasiune pentru surfing. Acesta nu urcase încă pe placa de surf în momentul în care a observant un rechin în apă, dar a reușit să își avertizeze prietenul de pericolul iminent ce îi pândea.

A supraviețuit miraculos

Craig a fost imediat mușcat de picior de către rechin, pe care l-a lovit cu pumni până a reușit să scape de el. Victima a ajuns pe mal cu răni extreme de grave și a fost transportată de urgență la spital. Prietenul său a declarat că incidental seamănă foarte mult cu cel petrecut în urmă cu câteva zile, în care australianul Mick Fanning s-a luptat și el cu doi rechini. Astfel de atacuri s-au dublat în ultimii 20 de ani, în Australia, conform Daily Mail. În fiecare an, au loc 15 incidente în care surferii sunt mușcați de rechini.

image
image
image
image
image
image
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net