Un belgian s-a vaccinat anti-Covid de nouă ori! Cum a reușit

Caz șocant în Belgia! Un bărbat a ajuns în atenția poliției pentru că s-a vaccinat anti-Covid de nouă ori. Individul ar fi primit sume de bani de la mai multe persoane, ca să primească vaccinul în locul lor.

Un bărbat din Belgia s-a vaccinat de nouă ori Foto: Pixabay
Un bărbat din Belgia s-a vaccinat de nouă ori Foto: Pixabay

Și-a pus sănătatea în pericol pentru bani! Belgianul a mers la centrele de vaccinare, de unde a obținut și certificatele verzi, pe care le-a dat apoi oamenilor care l-au plătit să facă asta. Bărbatul ar fi folosit acte de identitate false pentru a-și duce la capăt planul, însă a fost prins, în cele din urmă, de autoritățile belgiene. A fost demarată o anchetă în acest caz.

Belgianul va fi anchetat 

Potrivit medicilor, belgianul care s-a vaccinat anti-Covid de nouă ori riscă mai mult decât probleme cu legea! Doctorii susțin că toate aceste doze de vaccin ar putea să îi afecteze sănătatea, mai ales pentru că au fost făcute într-un timp atât de scurt, relatează stirileprotv.ro. Însă, momentan e mult prea devreme pentru a fi cunoscute efectele secundare. Belgianul va fi monitorizat în permanență de medici, iar între timp va fi și anchetat de autorități.

Rata de vaccinare în Belgia este de 76%

În prezent, recomandarea experților din toată lumea este de trei doze de vaccin anti-Covid, booster-ul fiind făcut la nu mai puțin de 180 de zile de la rapel. 

76 la sută din populația Belgiei este complet vaccinată, potrivit datelor oficiale ale guvernului, grupa de vârstă cea mai tânără, între 12 și 15 ani, fiind de 72 la sută. Copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 11 ani sunt acum eligibili pentru vaccinarea voluntară împotriva Covid-19 în Belgia. Copiii nu vor fi supuși restricțiilor legate de statutul lor de vaccinare și nu vor trebui să aibă un pașaport de Covid-19.

Alte țări europene precum Germania, Spania, Italia, Grecia și Ungaria au început deja vaccinarea copiilor cu vârste între 5 și 11 ani împotriva COVID-19, în încercarea de a stopa răspândirea pandemiei, menținând în același timp școlile deschise.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net