Un copil de 6 ani, așteptat de bunica lui de Crăciun, a fost îmbarcat în avionul greșit. A ajuns la sute de kilometri depărtare

Un copil de 6 ani care zbura cu compania Spirit Airlines pentru a-și vizita bunica în Fort Myers, Florida, de Crăciun a fost îmbarcat în avionul greșit și a ajuns la sute de kilometri depărtare, scrie CNN. Întâmplarea i-a dus pe mulți cu gândul la celebrul Home Alone, unde părinții pleacă de Crăciun și își uită acasă copilul cel mic.

image

„Au fost cele ai grele momente”

Maria Ramos este bunica copilului de șase ani, pe nume Casper. Își aștepta nepotul pe un aeroport din Florida. Când toată lumea a debarcat și a observat că nepotul ei nu se află printre pasageri s-a speriat îngrozitor. A cerut informații de la compania aeriană și, după câteva investigații, s-a constat că cel mic se afla în alt avion. Fusese îmbarcat greșit.

  "Au fost cele mai dificile momente din viața mea", a declarat femeia presei locale. 

După câteva ore, Maria Ramos a fost sunată de nepotul ei. Tocmai aterizase, dar nu în Florda, ci în Orlandp, la peste 200 de kilometri distanță. A fost nevoie ca familia să plece la Fort Myers pentru a recupera copilul.

Compania aeriană și-a cerut scuze

Într-o declarație trimisă prin e-mail către CNN, Spirit Airlines și-a cerut scuze familiei, spunând pe 21 decembrie că copilul ar fi trebuit să zboare de la Aeroportul Internațional Philadelphia la Aeroportul Internațional Southwest Florida din Fort Myers.

Spirit Airlines a spus că copilul a fost „urcat incorect” într-un avion spre Orlando.

„Copilul a fost întotdeauna sub îngrijirea și supravegherea unui membru al echipei Spirit și, de îndată ce am descoperit eroarea, am luat măsuri imediate pentru a comunica cu familia și a-i pune în legătură”, a spus compania aeriană într-o declarație pentru CNN.

Spirit Airlines nu a explicat cum s-a ajuns la această greșeală, dar a spus că „își iau în serios siguranța și responsabilitatea transportului tuturor oaspeților noștri și efectuează o investigație internă. Ne cerem scuze familiei pentru această experiență.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net