Un criminal se roagă de polițist să-l împuște, în timp ce-l atacă VIDEO

image
Omul legii și-a păstrat calmul, deși s-a aflat într-o situație la limităcaptură: YouTube

Un ofiţer de poliţie începător din statul american Ohio este în centrul atenţiei presei de peste ocean după ce a refuzat să împuşte un suspect urmărit pentru comiterea a două crime, deşi presupusul infractor a încercat de mai multe ori să îl atace şi i-a cerut poliţistului să îl împuşte.

Potrivit huffingtonpost.com, preluat de Mediafax, întreaga scenă a fost filmată joi, de camera video montată pe uniforma ofiţerului Jesse Kidder, din cadrul Poliţiei din New Richmond. Kidder apare îndreptând arma spre Michael Wilcox, în vârstă de 27 de ani, suspectat că şi-ar fi ucis iubita şi cel mai bun prieten.

Polițistul și-a păstrat calmul în timp ce era atacat

Pe parcursul înregistrării se vede cum Wilcox se repede către ofiţerul Kidder de câteva ori, dar, de fiecare dată, poliţistul se dă înapoi, dar ţine în continuare arma îndreptată spre suspect, cerându-i pe un ton ferm să se predea. "Împuşcă-mă!", strigă Wilcox de câteva ori. "Nu, n-am s-o fac", este răspunsul ofiţerului Kidder. La un moment dat, Kidder cade la pământ, dar rămâne în control, cerându-i suspectului să nu se apropie. În cele din urmă, apar şi alţi ofiţeri de poliţie, iar suspectul se predă.

Poliţistul a declarat că forţele de ordine trebuie să ia decizii cruciale în multe momente ale activităţii lor. "Am vrut să fiu foarte sigur înainte de a folosi forţa mortală", a declarat Jesse Kidder pentru un post de televiziune din Cincinnati. Suspectul Michael Wilcox a fost arestat şi este acuzat de omor calificat.

Imaginile au fost date publicităţii în condiţiile în care mai multe cazuri de ofiţeri de poliţie care au împuşcat mortal, voit sau din greseală, suspecţi de culoare, au ocupat spaţii importante în presa de peste ocean.

Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
teo trandafir jpg
Sanziana Buruiana party 2 jpg
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
Gigi Hadid și Kanye West
Razboi in Ucraina FOTO Captură video jpg
Garry Kasparov FOTO Mediafax
image
image
image
image
ffsdf jpg
Analizaţi ofertele de pe piaţă,  ca să nu plătiţi în plus pentru facturi! jpeg
Rudel Obreja
ion soricica jpg
munti sursa FOTO Pixabay
bani in portofel jpeg