Un europarlamentar ungar a recunoscut că a participat la orgia sexuală din Bruxelles

image
József Szájer a recunoscut că a participat la orgia sexuală întreruptă de polițiștii din Bruxelles

Europarlamentarul ungar Jozsef Szajer, membru al partidului lui Viktor Orban, FIDESZ, și al PPE (centru-dreapta), a recunoscut, marți, că a participat la orgia sexuală întreruptă de polițiștii din Bruxelles, după ce duminică și-a anunțat demisia și retragerea din viața politică, invocând motive personale, potrivit AFP.

József Szájer a admis marți că a fost unul dintre participanții la orgia sexuală organizată vineri în centrul Bruxellesului.

Într-o declarație pentru presa maghiară citată de Euronews, József Szájer a precizat că le-a spus polițiștilor că este europarlamentar deoarece nu avea un act de identitate asupra sa.

„Nu am consumat droguri, am propus poliției să mi se facă imediat un test, dar nu nu a fost cazul. Poliția a afirmat că a fost găsită o pastilă de ecstasy. Nu era a mea, nu știu cine a adus-o și cum. Am dat poliției o declarație legată de acest lucru.

Regret că am încălcat regulile de carantină, a fost iresponsabil din partea mea, îmi voi asuma sancțiunile”, a afirmat acesta.

Politicianul ungar a fost unul dintre autorii controversatei constituții ungare din 2010. Aceasta a fost criticată de activiștii pentru drepturile omului, care au arătat că ar crea un mediu ostil pentru comunitatea LGBT+.

Orgie cu 25 de participanţi, printre care diplomaţi şi un europarlamentar, oprită de poliţia belgiană

Poliţia belgiană a oprit o orgie cu 25 de participanţi, printre care diplomaţi şi un eurodeputat, scrie presa locală, citată de Adevărul. Petrecerea s-a desfășurat vinerea trecută într-un apartament de pe strada Rue des Pierre, în Bruxelles, scrie ziarul Het Nieuwsblad, care citează surse din biroul procurorului general.

Conform sursei citate, participanţii la orgie, majoritatea bărbaţi, au fost amendaţi pentru încălcarea restricţiilor epidemice. Unii dintre ei s-au dovedit a fi diplomaţi.

copii andra catalin maruta1 png
george simion port popular jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
foto 1   Dora Davidescu Temisan JPG
gheorghe turda
BeFunky collage (33) jpg
paris pixabay
emma raducanu cluj jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
colaj kate middleton jpg
plimbare câine pixabay
colaj pro choice protest USA jpg
paris pixabay
george simion port popular jpg
laceanu 1 415551511 jpeg