Un gest frumos! Ce a făcut Meghan Markle cu florile de la nuntă

Ultima actualizare:

    Ornamentele florale de la nuntă nu au fost irosite! Iată cine s-a putut bucura de frumoasele flori Foto: Getty
Ornamentele florale de la nuntă nu au fost irosite! Iată cine s-a putut bucura de frumoasele flori Foto: Getty

Este cunoscut faptul că Meghan și Prințul Harry sunt persoane sufletiste, ocupându-se și de organizații caritabile, în timpul liber. Pe lângă atribuțiile pe care le vor avea, de acum în colo, în calitate de Duci de Sussex, cei doi proaspăt căsătoriți își fac timp și pentru a face acte demne de titlurile nobiliare pe care le poartă.

Detaliile cu privire la nunta regală au fost puse la punct în cele mai mici amănunte, nerămânând niciun aspect neacoperit. Astfel, după ce grandiosul eveniment de la Castelul Windsor a luat sfârșit, s-a decis ca ornamentele florale care au împodobit atât de frumos locația unde cei doi și-au jurat iubire veșnică, să nu fie irosite. Decizia luată de Meghan Markle împreună cu echipa sa de planificare a fost salutată de valurile de simpatizanți ai Casei Regale Britanice, care au apreciat gestul ca fiind unul extrem de potrivit pentru titlul pe care Meghan l-a dobândit după nuntă. 


    Poza publicată de conducerea St.Joseph, înfățișând o bătrânică mulțumită de cadoul primit  Foto: Facebook
Poza publicată de conducerea St.Joseph, înfățișând o bătrânică mulțumită de cadoul primit Foto: Facebook

Elegantele ornamente florale care au decorat Capela St.George a Castelului Windsor, create de celebrul designer floral Philippa Craddock, nu au fost aruncate, ci au fost trimise unui centru de îngrijire a bătrânilor. Florile au fost organizate în buchețele și livrate căminului St. Joseph, din Londra, bucurând multe suflete „cazate” acolo. Conducerea centrului a ținut să mulțumească public pentru acest frumos gest, anunțând, prin intermediul rețelelor de socializare, că locatarii căminului au primit cu mare bucurie cadoul oferit de Meghan și Harry. Aceștia au publicat și o imagine pe Facebook, care ilustra o pacientă zâmbitoare, ce ținea în brațe frumosul buchet de flori. „Căminul nostru miroase și arată grozav. Un gest minunat!”, au scris reprezentanții St Joseph, în mesajul de mulțumire destinat celor doi miri. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net