Un mesaj extraterestru misterios a ajuns pe Pământ, pentru prima oară live

Ultima actualizare:

    Teleportarea a fost deja reușită în laboratoare pe Pământ, însă niciodată pe distanțe foarte mariFoto: One-mind-one-energy.com
Teleportarea a fost deja reușită în laboratoare pe Pământ, însă niciodată pe distanțe foarte mariFoto: One-mind-one-energy.com

Astronomii din Australia au captat un semnal radio din Cosmos, în timp ce era emis în timp real.

Semnalul a fost descoperit pe 15 mai 2014, dar Societatea Regală de Astronomie din Australia a făcut informația publică de-abia acum.

Semnalul radio a fost identificat în mai puțin de 10 secunde din momentul în care a fost emis. "Importanța descoperirii a fost recunoscută foarte repede și am fost foarte entuziasmați să contactăm alți astronomi și alte telescoape din toată lumea, ca să putem observa locul de unde a fost emis semnalul", a declarat Emily Petroff, de la Universitatea de Tehnologie din Melbourne.

Mesajul extraterestru, sub formă de unde radio care produc în câteva milisecunde la fel de multă energie ca soarele în 24 de ore, a fost emis de o sursă necunoscută.

"Primul mesaj radio din spațiu a fost descoperit în 2007, iar de atunci și până la descoperirea noastră recentă au mai fost încă 8", a mai spus Petroff pentru FoxNews.com.

Teoriile privind sursa acestui semnal variază de la găurile negre la comunicațiile unor extratereștri. Totuși pașionații de SF nu prea au motive de sărbătorire. "Suntem siguri că provine dintr-o sursă naturală, probabil că nu sunt extratereștri. Însă nu am rezolvat cazul complet. Cele mai solide teorii pe care le avem în prezent sunt următoarele: aceste unde ar putea fi produse ori de o stea cu o flamă foarte încărcată energetic sau de la o stea neutron, care se transformă într-o gaură neagră. Amândouă sursele se regăsesc în galaxii aflate de distanță de miliarde de ani lumină", a mai spus omul de știință.

image
image
image
image
image
image
pexels photo 6942015 jpg
Tornada Mississippi EPA GETTYIMAGES (5) jpg
preschimbare permis de conducere jpeg
politia sua pexels pixabay jpg
Legume fructe FOTO Shutterstock
serpi jpeg