Un nou atac armat într-o școală din SUA! Doi elevi au fost răniți

Ultima actualizare:

    Un nou atac armat într-un liceu din SUAFoto: Metro.co.uk
Un nou atac armat într-un liceu din SUAFoto: Metro.co.uk

Un nou atac armat a avut loc într-o școală din Maryland, Statele Unite. Un martor spune că e posibil ca o persoană să fi fost ucisă. Alte trei persoane, inclusiv atacatorul, au fost rănite. Incidentul s-a petrecut foarte aproape de capitală.

UPDATE 17.50: Atacatorul, care a fost și el rănit, a murit.

UPDATE 14.41: Daily Mail precizează că trei persoane, inclusiv atacatorul, se află în stare critică din cauza rănilor. Un polițist a declarat că atacatorul a folosit un pistol cu care a împușcat o adolescentă, apoi s-a rănit singur. Un alt elev a fost, de asemenea, atins de un glonț și a fost rănit. Momentan, nu se știe dacă exista vreo legătură relațională între atacator și cele două victime.

Un nou atac armat, înregistrat de această dată la Great Mills High School, aflat la 80 de kilometri de Washington DC, scrie metro.co.uk. Atacul a avut loc chiar în momentul în care începeau cursurile.

Un elev a publicat pe o rețea de socializare că liceul unde învață se află sub asediu: "Salut, Twitter, mă aflu la Great Mills HS. Școala a fost închisă din cauza amenințării și e posibil ca cineva să fi murit deja. Rugați-vă pentru noi".

După ce zona a fost securizată, șeriful poliției locale a declarat că situația se află sub control, dar recomandă părinților copiilor să nu se apropie de liceu. Numărul răniților este incert, nu a fost comunicată nicio cifră oficială, dar mai multe surse spun că o persoană a fost împușcată și a murit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anvelope de vară jpg
image
image
image
image
image
image
Moara fermieri jpeg
radu mazare jpg
Uzinele Resita (1937) jpg
vara caldura record 2024 jpg
aeronava tarom shutterstock jpg
front bloc jpg
actor impuscat jpg
Ambalaje non SGR jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net