Un român cântă pe stradă, iar englezii dansează vrăjiţi de vocea lui

Ultima actualizare:

    Cristian Armando Drăgan i-a făcut pe englezi să danseze în stradăcaptură video
Cristian Armando Drăgan i-a făcut pe englezi să danseze în stradăcaptură video

Cine vizitează în aceste zile oraşul Liverpool are şanse mare să întâlnească pe stradă un român care a devenit un fenomen local.

Cristian Armando Drăgan (24 de ani) interpretează cover-uri după piese celebre, iar modul în care o face îi vrăjeşte pe trecători. Unii dintre aceştia se opresc să-l asculte şi chiar să danseze. Înregistrările de pe pagina de Facebook a românului stau mărturie.

Duminica trecută (11 octombrie), un grup de englezi a făcut un adevărat spectacol în stradă, pe acordurile cântecului „One Love” al trupei Blue. Filmul înregistrat cu această ocazie s-a răspândit ca fulgerul pe Facebook şi momentul a ajuns chiar şi în ziarul „Echo” din Liverpool.

O altă înregistrare, cu aceeaşi interpretare a hitului „One Love”, a fost publicată şi de membrii trupei Blue pe contul lor de Facebook. Semn că un talent nu rămâne neobservat.

În viaţa de zi cu zi Cristian are un job administrativ, la un depozit din zona oraşului Liverpool. Muzica e o pasiune, pe care şi-o cultivă de când era copil. "Îmi place să-i văd pe oameni că se bucură când mă ascultă", a declarat el pentru Click!. Înainte să plece din România, a încercat să intre în showbiz, dar nu a reuşit. "Am cântat pe la câteva evenimente şi am încercat să fac o trupă. Dar nu a fost să fie. Nu am renunţat la muzică şi nu o să renunţ", ne-a mai spus el.

Cristian Armando Drăgan i-a făcut pe englezi să danseze

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net