Un șofer a ajuns de râsul internetului! Ce a făcut cu telefonul


    Noua generație nu știe cum arată un casetofonFoto: buzzfeed.com
Noua generație nu știe cum arată un casetofonFoto: buzzfeed.com

Un bărbat a ajuns faimos pe internet din cauza unei gafe. A confundat casetofonul cu locul unde îți poți băga telefonul.

Trevor Thomas s-a întors la compania de unde a cumpărat mașina ca să se plângă că are iPhone-ul zgâriat. Bărbatul nu știa că acela e un casetofon și și-a băgat telefonul în locul unde se pun casetele. Un angajat al companiei a pus o imagine pe rețeaua de socializare Twitter, în care arată cum a procedat Trevor și cum și-a distrus iPhonul. Fotografia a devenit virală iar internauții l-au făcut de râs pe șoferul necunoscător, potrivit Buzzfeed.

Și-a distrus telefonul în castefon

Ecranul iPhone-ului s-a zgâriat foarte tare
Ecranul iPhone-ului s-a zgâriat foarte tare

Un șofer tânăr a venit cu o mașină veche și s-a plâns că suportorul pentru de încărcare pentru iphone nu merge și că i s-a zgâriat telefonul, a scris angajatul companiei.

În imagine se vede clar cum iPhone-ul este blocat în casetofonul unei mașini mai vechi. Fotografia a devenit virală în doar câteva ore, iar glumele la adresa lui Trevor au fost pe măsură.

“Asta e problema majoră a acestei generații. Dacă lumea nu se învârte în jurul telefonului tinerilor, se simt pierduți. Îmi amintesc de vremea în care singura soluție să dai un telefon era să găsești o cabină telefonică”, “Mi se pare amuzant că mașina a fost făcută înainte să existe smartphone-uri. Unii oameni sunt pur și simplu proști”, acestea sunt doar două din comentariile acide la adresa tânărului.

Cu toate acestea, se pare că totul a fost o glumă de pe site-ul Reddit, de care compania de mașini s-a folosit, fără să explice că nu este adevarată. Trevor este într-adevăr cel care a publicat imaginea, dar pe o altă rețea de socializare, sub formă de glumă, dar a fost furată și inventată o poveste pe seama acestei imagini devenite virale.

oana roman si marius elisei
Adriana și Eliza Iliescu
nunta insta jpg
cub claudia patrascanu png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
FotoJet jpg
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
condimente jpeg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg
condimente jpeg
carduri energie scumpa jpg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
elevi jpeg
cos cumparaturi shutter jpeg