Unchiul lui Kate Middleton a dezvăluit un detaliu incredibil despre viitorul bebeluş regal


    Kate Middleton va naşte în jurul datei de 26 aprilieFoto: Getty
Kate Middleton va naşte în jurul datei de 26 aprilieFoto: Getty

Kate Middleton trebuie să nască dintr-o clipă în alta, termenul ei fiind undeva între 15 şi 30 aprilie. Familia regală are grijă ca prea multe detalii să nu fie aflate de public, însă unchiul ducesei de Cambridge s-a scăpat în privinţa unui aspect: Kate şi William se gândesc deja la al treilea copil.

Gary Goldsmith este cunoscut pentru faptul că se mai scapă şi spune presei tot felul de detalii despre Kate şi William. De data aceasta, unchiul lui Kate Middleton a povestit că ducesa şi prinţul vor să se apuce de lucru pentru cel de-al treilea copil la scurt timp după ce se va naşte al doilea. 

"Nu cred că se vor opri la doar doi. Dacă nu naşte o fată acum, lumea nu trebuie să fie dezamăgită", a declarat Gary, potrivit independent.co.uk. 

Dacă ducesa va naşte însă o fată, experţii cred că va exista un profit de 80 de milioane de lire din turism şi suveniruri. 

Kate Middleton va naşte până la finalul lunii aprilie. Ducesa va aduce pe lume al doilea copil la spitalul privat Lindo Wing, din cadrul Spitalului St Mary's din Londra. Spitalul, unde Kate a născut în 2013, i-a pus la dispoziţie ducesei aceleaţi camere, la un preţ redus cu 10%. Sigura problemă e că, de atunci, preţurile au crescut. Acum, un apartament cu două rezerve costă 6.570 de lire pe noapte pentru o naştere "normală". Cu tot cu reducerea oferită, banca regală va trebui să dea 5.913 de lire. Pe lângă asta, mai există şi o taxă pentru consult de 6.000 de lire, o sumă apropiată de preţul unei Dacii Logan nouă, 

Bebeluşul va fi al patrulea în linia pentru succesiunea la tronul Regatului Unit, după bunicul Charles, tatăl Will şi fratele George, în vârstă de un an şi 9 luni. După naşterea micuţului, Prinţul Harry va deveni al cincelea în linia pentru succesiune. 

cub bia khalifa fulgy png
oana zavoranu si sotul
horoscop 26 martie jpg
cub daniel nuță png
cub ravan popescu png
cub bia khalifa png
cub valentina pelinel png
narcisa suciu si Daria jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
zapada buzauB jpg
atac armat jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg