Unul din cei mai mari bucătari din lume s-a sinucis


    Benoît Violier și trofeul obținut în decembrie 2015foto: AP
Benoît Violier și trofeul obținut în decembrie 2015foto: AP

La sfârșitul anului trecut primea trofeul pentru cel mai bun restaurant din lume, duminică, 31 ianuarie, a fost găsit mort în apartamentul său din Elveția. După toate aparențele, unul dintre cei mai buni bucătari din lume, franco-elvețianul Benoît Violier, s-a sinucis la numai 44 de ani.

O moarte tragică și șocantă, anunță Paris Match. Benoît Violier, bucătarul care, la numai 44 de ani, conducea restaurantul mult premiat Hotel de Ville din Crissier, Elveția, a fost găsit mort. Se pare că Violier s-a împușcat. ”Polițiștii au intervenit duminică după-amiază în Crissier, unde au descoperit corpul neînsuflețit al lui Benoît Violier, în vârstă de 44 de ani. Din primele cercetări reiese că victima și-a pus capăt zilelor cu ajutorul unei arme de foc”, se arată într-un comunicat al poliției elvețiene.

Benoît Violier nu era doar un desăvârșit tehnician, ci și un geniu al gustului. ”Nu îmi plac bucătăriile prea complicate sau prea condimentate. Prea multe combinații sfârșesc prin a sufoca elementul principal. Prefer să mă concentrez asupra unui produs excepțional și să-i pun în valoare toată bogăția cu ajutorul unei singure arome exterioare”, declara chef-ul Benoît Violier în urmă cu un an pentru Paris Match.

La mijlocul lunii decembrie a anului trecut, Violier se clasase pe primul loc în celebra ”La Liste”, clasamentul celor mai bune o mie de mese din lume.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
cub gabriela marin denise pilafai png
mariana moculescu jpg
Screenshot 2022 11 29 at 14 50 45 png
Tiktok webp
image
image
image
image
Politia din Muntenegru FOTO Shutterstock jpg
cum se epilau femeile in antichitate jpg
Joshua Cooper jpg
sarcina in vis jpg
Prima doamnă a SUA s a ocupat de decorațiuni jpg
cub florina mihaila sexy braileanca png