UPDATE Boris Johnson, la Terapie intensivă. ”Starea de sănătate a premierului s-a înrăutățit”

Ultima actualizare:

    Boris Johnson, testat pozitiv cu COVID-19 a fost internat, iar iubita sa prezintă simptomele infectării cu COVID-19Foto Gettyimages
Boris Johnson, testat pozitiv cu COVID-19 a fost internat, iar iubita sa prezintă simptomele infectării cu COVID-19Foto Gettyimages

Premierul britanic Boris Johnson a fost diagnosticat cu coronavirus în urmă cu o săptămână. Simptomele prezentate de el nu s-au ameliorat, iar la sfatul medicilor, acesta a acceptat să fie internar în spital. Luni seară, purtătorul de cuvânt al premierului a anunțat că Johnson a fost mutat la Terapie intensivă.

UPDATE 22.20 După ce, luni dimineață, a dat asigurări că nu există motive de îngrijorare, Boris Johnson a fost mutat la Terapie intensivă, a anunțat purtătorul de cuvânt al premierului, citat de BBC. Johnson și-a delegat atribuțiile ministrului de Externe.

”În cursul acestei după-amieze, starea de sănătate a premierului s-a înrăutățit. La sfatul echipei sale medicale, acesta a fost mutat la secția de Terapie intensivă”, a anunțat purtătorul de cuvânt al premierului britanic.

Biroul premierului din Downing Street a emis un comunicat în care a menționat că, la consilierea medicilor, Boris Johnson a acceptat să fie internat la spital pentru un set amănunțit de analize. Decizia a fost luată în contextul în care simptomele de coronavirus prezentate de 10 zile de Boris Johnson nu se ameliorează, din contră. ”La recomandarea medicilor săi, premierul a fost internat în spital pentru analize”, se arată într-un comunicat emis de la biroul său din Downing Street.

Boris Johnson a fost testat pozitiv cu COVID-19 în urmă cu 10 zile
Boris Johnson a fost testat pozitiv cu COVID-19 în urmă cu 10 zile

”Premierul mulţumeşte personalului medical pentru efortul său incredibile şi cere populaţiei să respecte recomandările Guvernului de a sta în casă, să protejeze sistemul naţional de sănătate şi să salveze vieţi”, se arată în finalul documentului.

Logodnica lui Boris Johnson, Carrie Symonds, care este însărcinată, a anunţat, sâmbătă, pe Twitter, că a avut principalele simptome de coronavirus şi că, după şapte zile de odihnă, se simte mai bine. “Am petrecut ultima săpămână în pat, cu principalele simptome de coronavirus. Nu am avut nevoie să fiu testată şi, după şapte zile de odihnă, mă simt mai puternică şi mă refac”, a notat Symonds. 

Potrivit The Guardian, Carrie Symonds s-a autoizolat de când Johnson a fost testat pozitiv. Premierul a rămas în izolare la reşedinţa din Downing Street, în timp ce Symonds, care în mod normal locuieşte împreună cu Johnson, a postat o fotografie cu ea în autoizolare la Camberwell împreună cu Dilyn, câinele său.

Iubita lui Boris Johnson, cu cinci ani mai mică decât fiica cea mare a premierului 

Boris Johnson şi Carrie Symonds au intrat istoria Marii Britanii fiind primul cuplu în concubinaj de la Downing Street, reşedinţa oficială a premierului la Londra. Carrie Symonds, fostă consilieră în comunicare a Partidului Conservator înainte să fie botezată de presă ‘Prima iubită’, a rămas discretă de la instalarea la Downing Street.

Boris Johnson are deja patru copii din a doua sa căsătorie cu Marina Wheeler, iar fiica sa cea mare are cu cinci ani mai mult decât iubita sa.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net