Vecinii lui Donald Trump cer ca acesta să nu se mute la Mar-a-Lago după plecarea de la Casa Albă

image
Resortul lui Donald Trump din Mar-a-Lago

În aproximativ o lună, Donald Trump trebuie să plece de la Casa Albă și să-i lase locul succesorului său la președinția SUA, Joe Biden. Cel mai probabil, Trump își va duce familia în Florida, la reședința din Mar-a-Lago. Surpriză însă, vecinii nu-l mai vor prin preajmă.

Vecinii lui Trump se plâng că președintele american în funcție are un comportament nepotrivit și că este puțin interesat de a respecta cele mai de bază reguli ale comunității. Ei spun că traficul este constant blocat de vizitele dese ale lui Trump la club pentru a juca golf, însoțit de coloana oficială și de Secret Service, acesta fiind doar unul dintre motive, notează Digi24.

Mesajul a fost trimis printr-o cerere depusă către administrația orașului Palm Beach, dar și către Secret Service de familia DeMoss care locuiește vizavi de Mar-a-Lago și care deține o fundație internațională. Și alți proprietari de locuințe din apropierea Mar-a-Lago s-au alăturat inițiativei.

gettyimages 1206287548 jpeg
Resortul lui Donald Trump din Mar-a-Lagofoto: Getty Images

În această cerere, orașul este notificat că Trump nu mai poate folosi vila de la Mar-a-Lago pe post de locuință pentru că a semnat un acord la începutul anilor 1990 prin care a transformat proprietatea din spațiu de reședință într-un club privat. Această manevră legală ar putea forța, într-un final, administrația din Palm Beach să hotărască public dacă Trump mai poate folosi Mar-a-Lago drept locuință după 20 ianuarie când nu va mai fi președintele Statelor Unite. 

bianca dragusanu sofia jpeg
copii andra catalin maruta1 png
img jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
aspirină frumusețe pixabay
gigi becali jpg
image png
ana barnoschi4 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
george simion port popular jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
calendar ortodox 2021 25 iunie sfanta mare mucenita fevronia png
image png
simona halep bucurie jpg
ips teodosie jpg