Vezi ce i-au furat hoții acestui bărbat! Polițiștii au înlemnit

6 iunie 2015
image
Paul Peterson a obținut foarte multe medalii la concursurile pentru paralimpicifoto: captură video

Polițiștilor nu le-a venit să creadă când Paul Peterson, în vârstă de 22 de ani, a venit cu un caz de furt neobișnuit. Hoții au intrat în casa bărbatului și i-au furat cele mai prețioase lucruri.

Paul Peterson și-a pierdut piciorul drept într-un accident de motocicletă când avea numai 15 ani. Mama lui povestește că a fost depresiv o perioadă foarte lungă de timp, iar în primii cinci ani de la accident refuza întotdeauna să poarte pantaloni scurți, informează wcnc.com.

La un moment dat, Peterson a reușit să își revină din depresie și a început să participe la numeroase concursuri pentru paralimpici, unde a câștigat foarte multe medalii, iar în timp a strâns bani și și-a cumpărat echipamente speciale pentru a putea merge mai departe, însă nu pentru mult timp. Hoții au intrat în casa lui Peterson și i-au furat atât protezele speciale pentru concursuri, cât și medaliile.

În ciuda acestui lucru, bărbatul spune că nimic nu îl va opri să participe la concurs: „Asta nu vă ma opri deloc, ci mă va face să devin mai puternic”, a declarat bărbatul. Scopul lui este acela de a reuși să ajungă în echipa paralimpicilor din anul 2016 și să concureze la Rio.

Polițiștii au început investigațiile, însă nu au idee cine ar putea face un asemenea lucru. Peterson crede că trebuie să o fi rănit foarte grav pe acea persoană, altfel nu iși explică cum ar putea cineva să facă așa ceva.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bobonete jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
calendar ortodox 2021 21 mai constantin si elena icoana de mihai coman jpeg
elon musk met gala 2022
virus shutterstock 22366534 0 jpeg
ambulante londra jpeg
1 telefon png png