VIDEO Cel mai gras manechin din lume, imagini inedite în costum de baie

Ultima actualizare:

    Tess Holliday a pozat în costum de baieFoto: Arhiva personală
Tess Holliday a pozat în costum de baieFoto: Arhiva personală

Tess Holliday (29 de ani) şochează din nou lumea modei. Ea a devenit celebră în Americă datorită reţelei de socializare Instagram, iar acum este model cu acte în regulă. Tess este singurul supermodel cu această greutate, care a semnat un contract cu o agenţie de modeling din Anglia.

Industria modei are o reputaţie în ceea ce priveşte greutatea ideală a manechinelor. În general, toate femeile de pe podium trebuie să aibă proporţiile ideale: 90-60-90. Tess Hollday schimbă total aceste standarde. Ea este cel mai gras model plus-size din lume, relatează DailyMail.

Manechinul este plin de tatuaje şi are 120 de kilograme. Tess măsoară 120 cm în bust, 110 în talie şi 135 cm în zona coapselor şi are o înălţime de doar 1.65 metri. Aceasta a semnat un contract cu una din cele mai celebre agenţii de modeling din Regatul Unit, Milk Model Agency. Ea a lăsat orice inhibiţie deoparte şi a pozat în bikini, pentru a le face pe toate femeile plinuţe să îi urmeze exemplul.

Campania #Simplybikini are ca scop să înlăture obsesia pe care o are industria modelingului faţă de manechinele foarte slabe şi să le dea curaj femeilor plinuţe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net