VIDEO Cum a reușit o fetiță să scape din mâinile unui agresor înarmat cu un cuțit, care voia s-o răpească

Ultima actualizare:

    Fetița a reușit să se elibereze din mâinile agresoruluiFoto: Captură Video
Fetița a reușit să se elibereze din mâinile agresoruluiFoto: Captură Video

Un filmuleț în care apare o fetiță din Florida urmărită de un agresor sexual care se pregătea să o răpească a ajuns pe internet, după ce incidentul tulburător a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

În imaginile cu pricina se poate observa cum un bărbat iese dintr-o dubă albă cu un cuţit în mână și se apropie amenințător de o fetiță care se afla în apropiere, pe iarbă. Agresorul prinde la un moment dat copilul în brațe și încearcă să-l tragă spre mașina lui, însă fetița de doar 11 ani opune rezistență, reușind să scape din mâinile prădătorului, care a fugit, informează nypost.com.

Tentativă de răpire a unui copil în plină zi

Incidentul a fost reclamat imediat după ce s-a întâmplat, iar după 8 ore, bărbatul, în vârstă de 30 de ani, a fost arestat. Potrivit Poliţiei, fetiţă era urmărită de agresor de mai mult timp. „El nu va mai fi niciodată liber să facă acest lucru”, a declarat şeriful Simmons, care s-a ocupat de caz.

Fetița curajoasă a scăpat cu câteva zgârieturi și traume minore. Bărbatul care a încercat să o răpească pe copilă este acuzat de tentativă de răpire şi atac cu cuțitul. Potrivit șerifilor, acesta a mai fost acuzat în trecut de abuz sexual asupra copiilor. 

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net