VIDEO Cum funcţionează farfuria zburătoare de la NASA?

Ultima actualizare:

Pentru prima oară a fost făcut public un clip de înaltă definiţie cu farfuria zburătoare experimentală a celor de la NASA.

Cei de la NASA lucrează de câţiva ani la o farfurie zburătoare. Aceasta poartă numele de LDSD sau Low Density Supersonic Decelerator (Decelerator Supersonic de Densitate Mică). Dacă nu era evident, aceasta este o nouă navetă spaţială ce urmează să fie folosită pentru misiuni în spaţiu.

De puţin timp, LDSD a efectuat primul zbor de test, în cadrul căruia a folosit un balon pentru a se ridica în atmosferă şi o paraşută pentru a-şi micşora viteza. Cum era de aşteptat, respectiva experienţă a fost imortalizată cu un amalgam de camere de înaltă definiţie şi mare viteză montate pe farfuria zburătoare. Mai jos puteţi viziona o mostră semnificativă din respectivul conţinut video. Deşi pasionaţi de filmări din spaţiu şi-ar fi dorit poate un mai multe detalii legate de respectivul zbor, acest scurt metraj face o treabă foarte bună în a detalia cum funcţionează respectivul mijloc de transport inspirat parcă din romanele SF.

Aparent, testul a fost încununat de succes. Echipa de ingineri în aeronautică implicaţi în proiect au confirmat deja că informaţiile adunate acum vor fi folositoare pentru zborul hipersonic pe care LDSD urmează să-l facă în viitor pe Marte.Vezi video pe playtech.ro 

image
image
image
image
image
image
970 5 fotoADocea Untold jpg
jose ruben mexic zoo jpg
masina politie foto: pexels
urcior jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
creatoare deserturi din sapun instagram jpg