VIDEO Cum să vizitezi un muzeu folosind un robot

Ultima actualizare:

Pentru prima oară, puteţi vizita un muzeu de la distanţă fără a vă limita la Google Art Project, folosind roboţi prin muzeul Tate din Londra.

Din punctul meu de vedere, acesta este cel mai impresionat proiect online din ultima perioadă pe care îl puteţi experimenta din confortul căminului. Este vorba de vizitarea muzeului Tate Britain din Londra prin intermediul unor roboţi de teleprezenţă pe care îi controlaţi voi. Pentru ca respectivele creaţii robotice să nu sperie vizitatorii obişnuiţi, întregul proiect se va desfăşura noaptea, pe parcursul următoarelor cinci zile.

De la ora 24.00 până la 3.00 dimineața, între 13 şi 17 august, puteţi controla un robot de la distanţă, care vă va plimba printre creaţii artistice ale unor mari pictori şi sculptori. Pentru un plus de interactivitate, unele exponate sunt însoţite şi de comentariu din partea unui istoric de artă. Dacă sunteţi tentat să vă apropiaţi prea mult de un exponat, robotul nu va răspunde comenzilor pentru a nu deteriora operele de artă.Vezi video pe playtech.ro

image
image
image
image
image
image
NjZiZmIxMzZlZmFkMzk4ZTMyZTFiNTZmMzlh thumb jpg
blue air caseta copy jpg
Razboi Ucraina Rusia distrugeri 26-27 mai 2022 oras Bakhmut bombardamente FOTO EPA-EFE
camioana trafic foto pixabay jpg
man 2563426 960 720 jpg
The Holme Wikipedia jpg