Video / Explozie uriașă la o fabrică de ciocolată. Imagini de coșmar. Câte persoane se aflau în clădire

Tragedie la o fabrică de ciocolată din Pennsylvania, acolo unde o explozie puternică a curmat mai multe vieți, iar alte câteva persoane au fost date dispărute. Cum s-a întâmplat totul și în ce stare se află victimele, aflăm acum!

banner explozie fabrica de ciocolata gif

Vorbim așadar, despre o explozie puternică care a avut loc în jurul orei 16:57 a avut loc o explozie puternică la compania R.M Palmer din West Reading. Deflagrația a dus la distrugerea a clădirii unde s-a petrecut evenimentul, dar a deteriorat și o altă clădire aflată în apropiere, după cum a declarat șeful poliției din cadrul Departamentului de Poliție al districtului West Reading, Wayne Holben, potrivit NBC Philadelphia.

În imaginile șocante surprinse de camerele de supraveghere din zonă, ce ulterior au ajuns virale pe rețelele de socializare, se poate vedea cum resturile clădiri și praful cuprind întreaga zonă. Momentan nu se știe ce ar fi putut provoca accidentul. Deși în acest moment nu există niciun pericol pentru zona din jur, șeful Holben a declarat că districtul îi îndeamnă pe locuitori să evite zona. Autoritățile spun că echipele vor lucra pe întreagă perioada weekend-ului  pentru a evita un alt incident. Mai mult, a fost înființat chiar și un centru de comandă pentru a coordona agențiile locale și de stat care au răspuns la apelurile de urgență de după explozie.

Primarul din West Reading, Samantha Kaag, a declarat că clădirea în care s-a produs explozia a fost nivelată, iar forța exploziei a deplasat clădirea cu patru metri înainte.

Această fabrică de ciocolată fruncțioenază încă din anul 1948 fiind specializată în dulciuri pentru Paște, Halloween și Ziua Îndrăgostiților.

Ce s-a întâmplat cu victimele

Din primele date se pare că două persoane au murit și alte nouă sunt încă date dispărute în urma unei exploziei de la fabrică din West Reading, Pennsylvania. Dintre acestea, opt persoane au fost internate la Spitalul Reading, iar alte două au fost internate în stare stabilă, iar un pacient a fost transferat și toți ceilalți vor fi externați, potrivit spitalului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net