VIDEO Prințul William și Kate s-au întrecut la un meci de cricket în Pakistan!

Ultima actualizare:
Kate Middleton, pe terenul de cricket
Kate Middleton, pe terenul de cricket

Ducii de Cambridge știu întotdeauna cum să îmbine utilul cu plăcutul! În cadrul vizitei lor oficiale din Pakistan, cuplul regal s-a bucurat și de puțină destindere, provocându-se unul pe celălalt la un meci de cricket.

Această activitate a avut loc în a patra zi din cele cinci zile de vizită protocolară în Pakistan, semn că totuși, Ducii au lăsat distracția pe ultimul loc. 

Cei doi au fost inițial să viziteze expoziția de cricket a școlii naționale dedicate acestui sport din Lahore, Pakistan, însă nu s-au putut ține departe nici de stadion.

Ducii de Cambridge s-au duelat la un meci de cricket

Ducii de Cambridge au avut ocazia să demonstreze cât de mult se pricep în acest domeniu și s-au distrat de minune încercând, dovadă fiind zâmbetele și râsetele acestora din timpul „duelului”. 

Prințul William s-a chinuit să dea tot ceea ce are mai bun, în timpul meciului contra soției sale
Prințul William s-a chinuit să dea tot ceea ce are mai bun, în timpul meciului contra soției sale

Mai târziu în ziua respectivă, după ce s-au eliberat puțin de energia în plus, Prințul William și Kate Middleton au urmat pașii Prințesei Diana, atunci când au vizitat un spital de copii bolnavi de cancer, potrivit The Sun. Kate a purtat o ținută albă pakistaneză, creată de un brand cu aceleași origini, brodată cu floarea națională a Pakistanului.  

Ducii de Cambridge au jucat cricket în timpul vizitei oficiale din Pakistan
Ducii de Cambridge au jucat cricket în timpul vizitei oficiale din Pakistan

Prinţul William (37 de ani) şi soţia sa, ducesa Kate (36 de ani), au ajuns în urmă cu patru zile în Pakistan, în ceea ce Palatul Kensington a descris drept cel mai „complex“ turneu efectuat de cuplul regal britanic, ţinând cont de problemele de securitate şi de logistică. Ducii de Cambridge sunt primii membrii ai familiei regale care vizitează Pakistan după Charles şi Camilla în 2006.


    Ducii de Cambridge au jucat cricket în timpul vizitei oficiale din PakistanFoto: Getty
Ducii de Cambridge au jucat cricket în timpul vizitei oficiale din PakistanFoto: Getty

Şi Prinţesa Diana a fost în ţara asiatică, în 1996. William şi Kate vor străbate, în decursul a cinci zile peste 1000 de kilometri din teritoriul ţării şi se vor întâni cu tineri pakistanezi pentru a discuta felul în care ţara se adaptează schimbărilor climatice majore.

Ce este cricketul

Crichet-ul (sau cricket) este un sport de echipă foarte popular în Regatul Unit şi în ţările Commonwealth-ului. În ziua de astăzi Consiliul Internaţional al Cricketului are 105 state membre. Crichetul se joacă între 2 echipe a câte 11 jucători. În timp ce o echipă bate mingea, încercând să realizeze cât mai multe alergături (în engleză runs), un jucător de la cealaltă echipă aruncă mingea (bowler), făcând asta astfel încât să i-o dea jucătorului care o prinde (din spatele celui care o bate) şi împiedicând echipa oponentă să marcheze alergături.

După un anumit număr de aruncături, care marchează un inning, echipele îşi schimbă rolurile. Un joc constă dintr-un anumit număr de inning-uri şi poate dura până la 5 zile. Forma terenului este ovală (cricket field), iar în mijlocul ei se află o fâşie de pământ lungă de 20 metri (cricket pitch). Alergăturile se efectuează între construcţiile celor 2 capete ale fâşiei de pământ (numite wicket).C ricketul este oarecum asemănător cu baseball-ul nord-american. Nu trebuie însă confundat cu croquetul, un alt joc sportiv de origine britanică, însă diferit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Doru Viorel Ursu
image
image
image
image
image
image
Romania peisaj munti dealuri foto shutterstock jpg
blogger italian facebook jpg
cheddar branza jpg
Familia Regala la trooping the colour, Printesa Anne, Printesa Kate, Printul William, Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie, Printul Edward, Printul George, Printul Louis, Printesa Charlotte   profimedia 0784047573 jpg
WhatsApp Image 2024 04 14 at 14 18 27 jpeg
medic_consult medical_shutterstock 158366573 jpg
62417786 jpg
alcool pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net