VIDEO Trage de piele ca de un elastic, după ce a slăbit enorm

Ultima actualizare:
John David Glaude a renunțat la mâncarea nesănătoasă și a mers la sala de fitness
John David Glaude a renunțat la mâncarea nesănătoasă și a mers la sala de fitness

Un american de 21 de ani, care a slăbit 72 de kilograme cu ajutorul dietei și a exercițiilor fizice, s-a dezbrăcat în fața camerei video pentru a arăta lumii întregi în ce hal arată.

John David Glaude era un tânăr obez, care ajunsese să cântărească nu mai puțin de 163 de kilograme. Într-o zi, acesta și-a dat seama că-și urăște corpul, așa că a decis să țină dietă și să meargă la sala de forță.

"Eram gras, trist, singur și habar nu aveam cum să fiu fericit. Apoi, într-o noapte mi s-a schimbat viața, am decis că nu mai vreau să fiu obez și că nu mai vreau să mă urăsc. Știam că merit mai mult, că dacă voi continua așa, voi muri la 30 de ani", a scris el, în dreptul unei fotografii de pe contul personal de Facebook.

John, alături de iubita sa, Jessie
John, alături de iubita sa, Jessie

Pe parcursul a șapte luni, acesta a reușit să slăbească 72 de kilograme, ajungând în prezent la doar 91 de kilograme. Însă problemele sale fizice nu s-au oprit aici, căci tânărul a rămas cu un surplus de piele foarte inestetic.

"Când ești foarte gras, ești foarte conștient de cum arăți. Acum, când sunt îmbrăcat, mă simt comfortabil, însă dezbrăcat nu mă mai simt la fel de bine. Evident, acesta nu este idealul", afirmă acesta într-un video motivațional, postat pe canalul de YouTube ObeasetoBeast, în care se dezbracă și trage de pielea în exces.

În ce hal îi atârnă pielea!

În ciuda felului în care arată în prezent, John este mândru de parcursul său și îi sfătuiește pe tinerii complexați de greutatea lor să încerce să aibă o viață normală. "Nu ar trebui să lași niciodată surplusul de piele să te oprească din a-ți urmări visul. Chiar dacă îmi atârnă pielea, sunt fericit cu felul în care arăt acum. Acesta sunt eu și sunt mândru de asta", a mai spus el, încurajând și alți tineri să se simtă la fel.

Și-a făcut și el o iubită

După ce a slăbit, bărbatul de 21 de ani a reușit să-și facă prima prietenă din viața lui. În urmă cu o lună, acesta a postat pe contul său de Facebook poze oficiale cu iubita sa. "Să nu lași pe nimeni să-ți spună că nu vei reuși. Dacă îți pui în minte, poți face lucruri mărețe!", a scrie el, pe rețeua de socializare.


    John, alături de iubita sa, JessieFoto: Arhiva personală
John, alături de iubita sa, JessieFoto: Arhiva personală

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
canapea accesorii jpeg
injunghiat pixabay jpg
cel mai tanar pictor jpg
cirese jpg
jucarii jucarie adobestock jpg
craiova istock jpg
airbus a350 qatar airways
calculator-taxe-formular-anaf-fisc-impozit
image
actualitate.net
image
actualitate.net