Viitoare mămici fumează marijuana în timpul sarcinii! Mărturii-șoc

Ultima actualizare:

    Toți doctorii condamnă fumatul în timpul sarciniifoto: Hepta
Toți doctorii condamnă fumatul în timpul sarciniifoto: Hepta

Multe dintre viitoarele mămici susțin că au găsit soluția perfectă pentru anumite simptome din timpul sarcinii. Acestea nu refuză niciodată o țigară cu marijuana, mai ales că, spun ele, le ajută foarte mult să treacă peste această perioadă.

Totuși, chiar dacă se droghează, acestea nu fac abuz de substanțe ilegale. Tinerele viitoare mămici apelează la marijuana medicală, despre care mulți spun că ar avea multe efecte benefice asupra organismului. Iată cum motivează câteva femei însărcinate consumul de droguri.

„Aveam grețuri de dimineață și știu că este normal ca femeile să slăbească de la asta, dar nu îmi plăcea deloc ideea ca bebelușul meu să rămână fără nutrienți, așa că am fumat pentru a-mi recăpăta apetitul și pentru a mă asigura că nu vomitam de fiecare dată când mâncam”, a declarat una dintre mămicile menționate mai sus, pentru vice.com.

„Inițiam, eram împotriva ideii (de a fuma marijuana, n.r.), în principal din cauza reputației pe care o are fumatul în timpul sarcinii. Totuși, după trei săptămâni în care nu am reușit să mănânc aproape nimic fără să vomit și când îmi doream un sandviș... am fumat pentru prima oară. Doar câteva fumuri. M-am așezat pe spate, am mâncat jumătate de sandviș și nu mi-a venit înapoi! Cred că m-am culcat apoi. Am mai fumat de câteva ori după aceea pentru că încă mai vomitam aproape la fiecare 20 – 40 de minute între săptămânile patru și 15 și slăbisem aproximativ nouă kilograme. Când fumam, puteam mânca și dormi. Mă ajuta să păstrez mâncarea în stomac (fără să o vomite, n.r.)”, a declarat o altă mămică.

Copiii mamelor «drogate» s-au născut perfect sănătoși

Mai mult, femeile care au ales să își administreze marijuana în timpul sarcinii susțin că acest lucru nu i-a afectat deloc pe copilașii lor, care s-au născut sănătoși și fără probleme. „Era destul de sănătos. Încă este. Este înalt și briliant. L-am hrănit de la sân pentru aproximativ 11 luni până când s-a înțărcat singur”, a spus o femeie despre fiul ei. „Nu cred că a avut nici un efect. Copilul meu este ca oricare altul în vârstă de un an. Iubește să se cațere și să sară. Aleargă după animale. Cântă și dansează”, a declarat o alta, întrebată dacă fumatul de marijuana în timpul sarcinii a avut vreun efect asupra copilului ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
449016574 790492459883010 1579936202276165367 n jpg
image
image
image
image
image
image
Tabula Regia Tg  Mures jpg
image png
heavy rain 4864257 1280 jpg
ODAmaD00NDAmaGFzaD1jYTVhMGQyNDBkZDBjM2M3NzJhZmUyMDlmMmFlODMzZA== thumb jpg
Banner test iq
dn1 in perioada interbelica jpg
Printesa Anne sora Regelui Charles 2 jpg
clock 650753 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net