Viitor sumbru pentru Donald Trump? Ce a prezis Baba Vanga despre viitorul Americii

Ultima actualizare:

    Baba Vanga a avut previziuni sumbre față de viitorul AmericiiFoto: Metro.co.uk
Baba Vanga a avut previziuni sumbre față de viitorul AmericiiFoto: Metro.co.uk

Binecunoscuta clarvăzătoare Baba Vanga a uimit omenirea deoarece mai multe dintre previziunile ei s-au dovedit adevărate. Printre acestea se numără atentatul de la 11 septembrie 2001 și ascensiunea Statului Islamic. Acum, atenția este îndreptată către o altă previziune: ea a spus înainte de a muri că Obama va fi ultimul președinte american.

Tot Baba Vanga a fost cea care a prevăzut că Statele Unite vor fi conduse de primul președinte de culoare, însă ceea ce încă șochează este faptul că a menționat și că va fi ultimul, după cum relatează Metro.co.uk.

Baba Vanga a fost nevăzătoare, dar presupusul har al clarviziunii, de care acum puțini se mai îndoiesc, o făcea să vadă lumea într-un mod diferit de al nostru, sau mai bine spus, viitorul acesteia.

Ea a fost supranumită Nostradamus din Balcani datorită acurateții cu care a prezis anumite evenimente contemporane, majoritatea fiind catastrofe sau momente care au influențat întreaga omenire.


    Baba Vanga a prezis că Obama va fi ultimul președinte americanFoto: Getty
Baba Vanga a prezis că Obama va fi ultimul președinte americanFoto: Getty

Clarvăzătoarea de origine bulgară a decedat în 1996 la vârsta de 85 de ani, dar înainte de a trece în lumea celor drepți, a lăsat lumii o serie de previziuni sumbre care încă mai răscolesc memoria colectivă. Întorcându-ne la situația Americii, Baba Vanga a vorbit despre grava criză economică ce a pornit din Statele Unite și de primul președinte de culoare de la care oamenii ar fi avut mari așteptări.

„Toată lumea își va pune speranța în el că o va rezolva, dar se va întâmpla exact opusul.  Va aduce țara în pragul unui conflict între statele nordice și cele sudice care va escalada”, a prevăzut Baba Vanga pe-atunci. Criza financiară într-adevăr s-a produs și mulți americani și-au pus speranța în Barack Obama, dar nu a reușit să rezolve marile probleme economice americane. În țară nu bântuie niciun conflict de proporții, cel puțin deocamdată, dar alegerile prezidențiale au arătat că societatea americană este profund divizată.


    Donald Trump urmează să fie cel de-al 45-lea președinte al Statelor UniteFoto: Getty
Donald Trump urmează să fie cel de-al 45-lea președinte al Statelor UniteFoto: Getty

Ea nu spus nimic însă despre eventualul „pacificator” care se va ridica. Momentan, tot ce putem face este să așteptăm și să observăm dacă Donald Trump chiar va fi cel de-al 45-lea președinte american. 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net