Violată de 110 bărbați în 22 de ore. Povestea fetei vândute pentru sex

Ultima actualizare:

    O adolescentă a fost vândută pentru sex, chiar de iubitul eiFoto: Arhiva Click!
O adolescentă a fost vândută pentru sex, chiar de iubitul eiFoto: Arhiva Click!

O femeie din Marea Britanie susține că a fost vândută drept sclavă sexuală și forțată să lucreze ca prostituată de la vârsta de 14 ani. Ea a declarat că totul a început în timp ce se afla într-o vacanță în Grecia, alături de mama ei. Își spune Megan Stephens, dar nu e numele său real, și are 25 de ani. Tânăra a povestit că făcea sex cu 50 de persoane zilnic și că a fost forțată să întrețină relații intime cu 110 bărbați în 22 de ore.

Megan Stephens a ajuns să fie forțată să facă sex cu 110 bărbați în doar o zi, după ce bărbatul pe care îl considera iubitul ei a vândut-o unui traficant de carne vie pe nume Leon. În prezent, tânăra nu vrea să-și dezvăluie locația și trăiește cu teamă că traficanții de carne vie o vor găsi sau, mai rău, îi vor răni familia. Megan Stephens a scris o carte despre experiența cutremurătoare prin care a trecut, intitulată „Bought & Sould” („Cumpărată și vândută”).

A fost vândută de băiatul pe care îl iubea

Megan a scris o carte despre experiența prin care a trecut
Megan a scris o carte despre experiența prin care a trecut

Femeia a fost vândută mai multor „pești” și forțată să lucreze pe strată sau în bordeluri. A reușit să scape de acest chin acum șase ani și jumătate, în 2009.

Într-un interviu acordat publicației The Daily Mail, Megan a povestit că așteaptă un copil cu iubitul ei și că și-a revenit din trauma trăită cu ajutorul psihologilor: „Obișnuiam să mă critic pentru cât de proastă am fost. Dacă m-aș întoarce în timp, mi-aș spune să fug cât mai repede de acolo. După terapie, am realizat că eram cu psihicul la pământ, deci îmi era imposibil să fac ceva. Când mă gândesc la trecut sunt extrem de furioasă, dar și foarte tristă. Atunci când simți că ești un nimic, nici nu consideri că ai posibilitatea de a alege sau de a schimba ceva. Te-ai obișnuit să fii o păpușă și ai uitat că poți gândi și acționa pe cont propriu. ”.

Megan își amintește că întreg episodul a început atunci când se afla într-o călătorie în Grecia, alături de mama ei. Când avea 14 ani, a fost într-o vacanță acolo și a cunoscut un albanez pe nume Jak. Mama lui Megan nu avea încredere în acest tânăr de 22 de ai, ai cărui ochi „păreau reci și răi”. Cu toate acestea, a lăsat-o pe fiica ei de doar 14 ani să-și petreacă aproape tot timpul în compania străinului, iar Megan s-a îndrăgostit de el. La sfârșitul vacanței, tânăra a implorat-o pe mama ei să o lase să rămână în Grecia, iar femeia s-a lăsat înduplecată.

Jak i-a mărturisit că o iubește și a început să îi spună ce „greutăți” are. I-a spus lui Megan că mama sa are cancer și că nu are cu ce să plătească tratamentul. Imediat după aceea, ea s-a mutat în apartamentul lui Jak, în Atena. Acolo, bărbatul a manipulat-o să se angajeze ca dansatoare într-un bar, pentru ca el să poată să-i plătească operația mamei sale. Megan a acceptat, gândindu-se că o face cu un scop nobil, dar lucrurile au degenerat rapid.

Megan a fost bătută crunt și a pierdut sarcina

Jak i-a făcut cunoștință cu un bărbat pe nume Leon, spunându-i că el e „noul ei șef”. Bărbații au avut o discuție în greacă pe care ea nu a înțeles-o, iar Leon i-a dat o sumă de bani lui Jak. Tânăra a realizat mult prea târziu că a fost vândută. Chiar și așa, Megan se gândea că nu are încotro, fiind orbită de iubirea pe care i-o purta tânărului albanez. Cu timpul, i-a spus iubitului că vrea să o vadă pe mama ei, dar Jak nu a lăsat-o. Și-a dat seama că nu mai are control asupra propriei vieți.

Megan a început să lucreze ca escortă, încă având o relație cu cel care a vândut-o. Era nevoită să facă sex cu zeci de bărbați pe zi. 

Într-o zi, tânăra s-a simțit extrem de rău și a descoperit că este însărcinată. Avea încă doar 14 ani. Așa s-a dezlănțuit iadul. Jak a lovit-o în burtă până când i-a provocat un avort spontan. 

Și-a petrecut următoarele luni pe străzile din Grecia. Jak i-a spus lui Megan că se întoarce acasă la familia lui. A lăsat-o cu un alt albanez pe nume Elek, căruia fata trebuia să-i dea jumătate din banii pe care îi făcea. Cealaltă jumătate ajungea la Jak. Săptămânile s-au transformat în luni, iar ea a ajuns din bordel în bordel, făcând sex cu peste 50 de bărbați pe zi. Megan a povestit că a fost obligată să facă sex și cu 110 bărbați în 22 de ore, apoi s-a îmbolnăvit brusc. Patronul bordelului a închis mai devreme, văzând în ce stare se afla tânăra.

În cele din urmă, Elek a vândut-o altui traficant de carne vie. În tot acest timp, Megan vorbea cu mama ei la telefon, prefăcându-se că e fericită și că nimic nu s-a întâmplat. În realitate, tânăra era abuzată zilnic, făcea sex neprotejat și era bolnavă de sifilis.

A vrut să se sinucidă la 20 de ani

Megan Stephens a reușit să scape de traficanții de carne vie după un episod crunt. La 20 de ani, tânăra a vrut să se sinucidă, simțind că nu mai poate suporta chinul prin care trece zilnic. A petrecut trei zile în spital, unde personalul medical i-a câștigat încrederea. Doctorii au contactat-o pe mama ei, iar cele două s-au reunit. În prezent, cu toate că Megan nu o învinuiește, a pierdut contactul cu mama ei.

După ce s-a întors în Marea Britanie, tânăra a avut probleme cu alcoolul, dar a reușit să scape de acest viciu, conștientizând că nu are de ce să-și înece tristețea în băutură și că nu este vinovată pentru chinurile prin care a trecut. Acum, Megan este fericită alături de iubitul ei și așteaptă să vină pe lume primul ei copil, în luna martie a acestui an. Dar Megan este una din poveștile fericite. Mii de fete se află în aceeași situația, dar nimeni nu știe de ele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
carte pexels jpg
bani jpg
gaina wendy (2) jpg
banca pixabay jpg
image png
thief 1562699 1280 jpg
Vladimir Putin Profimedia jpg
1 zodii bani jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net