Violator prins după 25 de ani de la comiterea faptei. Cum a fost "dat de gol"

simeon stalpnicul png
Bărbatul a fost arestat după 25 de ani de la comiterea fapteiFoto: Twitter

Un bărbat care a violat o femeie într-un parc în urmă cu 25 de ani și credea că a scăpat de închisoare, a fost arestat, după ce a înjunghiat un câine al poliției.

Mark Hemmings, în vârstă de 58 de ani, a fost arestat după ce a înjunghiat câinele în timpul unor percheziții din apartamentul lui, vara trecută. După ce poliția a luat probele ADN, au descoperit că se potriveau cu cele pe care deja le aveau în evidență de la un viol petrecut în 1993, relatează metro.co.uk.

 Margaret Gordon avea doar 36 de ani când a fost atacată pe 9 februarie 1993 în Telford, Shropshire. Potrivit anchetei, bărbatul s-a apropiat de victimă din spate, apoi a atacat-o. A fost violată, iar atacatorul a crezut că va scăpa basma curată.

simeon stalpnicul png
Bărbatul a fost prins după ce a înjughiat un câine al poliţieiFoto: Pinterest

Poliţiştii au prelevat probe de la faţa locului şi le-au păstrat în arhiva instuţiei mai bine de 20 de ani şi bine au făcut. căci agresorul a fost prins datorită acestora. Din păcate, victima lui Mark s-a stins din viaţă în anul 2015 şi nu a apucat să îl vadă pe cel care o agresase fiind pedepsit şi plătind pentru fapta sa condamnabilă. Partenerul de viaţă al femeii a povestit că aceasta a suferit traume majore în urma violului, devenind alcoolică şi foarte violentă. Mai mult decât atât, ea a fost internată în două clinici de psihiatrie, după ce a suferit mai multe căderi nervoase. Hemmings a fost condamnat la 10 ani şi şase luni de închisoare, judecătorul argumentând cu luc de amănunte decizia luată.

"Îmi revine sarcina de a te pedepsi pentru o faptă pe care ai săvârşit-o cu 25 de ani în urmă, timp în care ai putut să duci un trai normal. Toţi oamenii te-au privit cu ochi buni, nu ca pe o persoană capabilă de un viol. Nu se poate spune acelaşi lucru despre victima ta, care a trăit cu o spaimă permanentă după tragicul eveniment. A fost probabil cel mai cumplit lucru din viaţa sa să întreţină relaţii sexuale sub ameninţarea cuţitului...Ce ai făcut tu este un exemplu de comportament condamnabil extrem care are un efect major asupra vieţii victimei", au fost cuvintele judecătorului.  

Prodanca a venit în verde la parastas
Screenshot (539) png
cub muzica populara braconier png
image png
Charlene de Monaco
Provocarea de pe TikTok. Sursa foto: Unsplash
andrei rosu mihaela bilic png
image png
Petrescu2 jpg
Erdogan FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
Ales Bialiatski jpg
Masacru la o creșă din Thailanda png
Cherri Lee jpg
FotoJet jpg
Charlene de Monaco
Luna