Vlad Filat, fostul premier al Republicii Moldova, condamnat la 9 ani de închisoare

Ultima actualizare:

    Vlad Filat
Vlad Filat

Vlad Filat, fostul premier al Republicii Moldova, a fost condamnat la 9 ani de închisoare, luni, 27 iunie. Acuzațiile aduse împotriva politicianului rămân, însă, secrete, întrucât dossarul nu poate fi făcut public.

În plus, Vlad Filat va trebui să plătească o amendă în valoare de 60 de mii de lei moldovenești, iar potrivit stirileprotv.ro, pe o perioadă de 5 ani de zile nu va mai avea dreptul de a ocupa nicio funcție public.

Fostul premier s-a declarat nevinovat. „Este o sentință ilegală. Faptul că acest process nu a fost public demonstrază că hotărârea este ilegală. Trebuia să vedeți probele prezentate de procurori. Nu sunt veridice. Mă voi adresa CEDO”, a declarat Vlad Flat.

Procuroarea Adriana Betisor, cea care a gestionat dosarul în care este vizat fostul premier, și-a arătat intenția de a contesta sentința dată, pe motiv că este prea blândă. „Indiscutabil, sentința va fi contestată. Nu suntem de acord cu această sentință. Nouă ani sunt prea puțini pentru prejudicial adus”, a declarat Betisor.

Deși nu se știe care sunt acuzațiile care I se aduc lui Vlad Filat, Click! a intrat în posesia unui videoclip XXX cu fostul premier al Republicii Moldova. Click aici pentru a vedea filmul!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net