Vladimir Putin a lansat un calendar care a devenit icoană pentru ruşi

Ultima actualizare:

    Vladimir Putin în luna MARTIE. Calendarul se vinde ca pâinea caldă în RusiaFoto: Daily Mail
Vladimir Putin în luna MARTIE. Calendarul se vinde ca pâinea caldă în RusiaFoto: Daily Mail

Propaganda de stat lucrează extrem de eficient în Rusia. Vecinii noştri de la răsărit au acum un nou obiect de adoraţie, după ce un calendar pe 2016, care conţine 12 fotografii cu preşedintele Vladimir Putin, a fost lansat de curând.

Celebru pentru fotografiile sale din ultimii ani, în care a pozat cu bustul gol, în timp ce călărea, pescuia, făcea sport, preşedintele Vladimir Putin este protagonistul unui calendar pe 2016, realizat de revista rusească Stars and Advice şi preluat de Daily Mail.

Cele 12 fotografii din calendar - câte una pentru fiecare lună a anului 2016 - arată atât latura puternică, cât şi pe cea sensibilă a liderului rus, care, de această dată, apare complet îmbrăcat în cele mai multe dintre imagini, spre deosebire alţi ani, când era seminud.

Fiecare imagine îl plasează pe liderul rus în cadre naturale, cărora li se adaugă citate patriotice şi naţionaliste.

Putin pozează alături de un căţel adorabil, pe care îl strânge lângă obrazul său stâng, cu privirea pierdută în zare, iar această fotografie - aferentă lunii noiembrie - este însoţită de următorul text: "Eu şi câinii avem sentimente reciproce foarte calde".

Vladimir Putin în NOIEMBRIE
Vladimir Putin în NOIEMBRIE

Imaginea pentru luna octombrie transmite un mesaj şi mai puternic, întrucât liderul rus pozează purtând o caschetă militară şi o cămaşă în dungi, proclamând tăria militară a Rusiei: "Nimeni nu a reuşit să obţină o superioritate militară ca a Rusiei. Armata noastră este contemporană, capabilă şi, aşa cum spun unii, politicoasă, dar formidabilă".

Vladimir Putin pentru luna APRILIE
Vladimir Putin pentru luna APRILIE

Fotografiile asociate lunilor martie şi septembrie descriu ataşamentul lui Putin pentru femeile din Rusia - în timp ce liderul de la Kremlin miroase o floare, cu privirea pierdută din nou în zare, respectiv în timp ce preşedintele rus dansează cu o femeie în costum tradiţional, însă având de această dată privirea fixată pe obiectivul aparatului de fotografiat.

Frig cumplit în FEBRUARIE
Frig cumplit în FEBRUARIE

"Îmi plac toate femeile ruse. Consider că femeile ruse sunt cele mai talentate şi cele mai frumoase", se afirmă în mesajul care însoţeşte fotografia asociată lunii martie.

Calendarul costă 78 de ruble şi se vinde foarte bine în Rusia.

Vladimir Putin, în SEPTEMBRIE şi OCTOMBRIE
Vladimir Putin, în SEPTEMBRIE şi OCTOMBRIE
image
image
image
image
image
image
robot Bard jpg
euroins despagubiri rca png
amanda bine bine jpg
shutterstock 1772911847 jpg
finlanda jpeg
Sfântul Arhanghel Mihail   icoană de Gabriel Toma Chituc png