Vladimir Putin, în doliu. Rusia a anunțat moartea lui Evgheni Putin, după înmormântarea lui. Ce se știe despre el. FOTO

Ultima actualizare:

Rusia a anunțat că Vladimir Putin este în doliu, după ce vărul său, Evgheni Putin a murit. Rusia a raportat, marți 12 martie, însă ruda apropiată a dictatorului de la Kremlin ar fi fost înmormântată pe data de 10 martie. Despre Evgheni Putin se știe că avea o avere impresionantă și un statut aparte în familie. Copiii lui fac parte din conducerea a două mari companii din Federația Rusă.

Cine este Evgheni Putin

image

Evgheni Putin, vărul dictatorului de la Kremlin, a murit la vârsta de 91 de ani, potrivit presei din Rusia.

Nu a fost raportată cauza morții, dar se știe că acesta și-a sărbătorit cea de-a 90-a aniversare la sfârșitul lunii februarie, în casa fiului său Mihail, din Suzdal, scrie Obozrevatel.

"La sfârșitul lunii februarie, și-a sărbătorit cea de-a 90-a aniversare la Suzdal, la casa fiului său Michal, a spus un coleg de clasă al fiicei lui Evgheni Mihailovici. Înmormântarea a avut loc pe 10 martie", se arată în rapoarte.

Potrivit RossIA, familia lui Putin a locuit în Ivanovo pe strada Sakko până în 2002, apoi s-a mutat la Moscova după ce Vladimir Putin a venit la putere, iar ulterior s-a stabilit la Suzdal.

Jurnaliștii publicației au găsit fotografii de arhivă ale familiei lui Putin. Familia lui Vladimir Putin este puțin cunoscută, dictatorul rus păstrând secretul asupra vieții sale private.

image

După cum a raportat Obuz.ua, biografia dictatorului rus, precum și a familiei sale, sunt ascunse cu grijă publicului, dar jurnalista și avocata poloneză Krystyna Kurchab-Redlich a descris o parte din mediul lor în cartea ei.

Fiul și fiica vărului lui Putin, la conducerea unor mari companii

Evgheni Putin avea un statut aparte în familie. Fiul lui este vicepreședintele Gazprom, iar fiica sa este proprietara uneia dintre cele mai mari companii de cărbune din Federația Rusă.

În plus, fiica este și căsătorită cu guvernatorul regiunii Kemerovo. În 2018, ea a primit 70% din Kolmar, una dintre cele mai mari companii miniere de cărbune din Rusia, de la soțul ei.

Deși jurnaliștii de investigație scriu despre Evgheni Putin ca fiind o rudă apropiată liderului de la Kremlin, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a spus că acesta este o „rudă îndepărtată” a lui Putin, cu care nu comunică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
Fagul imparatului png
ocna mures jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
439899984 2637790709761372 8663448278139324788 n jpg
15aae50a190c8adbd0df703e1bc213d2 jpg
sat pixabay jpg
corinita din salcie jpg
index webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net