Vladimir Putin şi-a luat casă de 200 milioane $? E de două ori cât Palatul Buckingham

Iahtul Olympia de 30 de milioane de dolari a fost primit în dar de la Roman Abramovici
Iahtul Olympia de 30 de milioane de dolari a fost primit în dar de la Roman Abramovici

Vladimir Putin, 68 de ani, este unul dintre cei mai bogaţi lideri din lume, cu o avere estimată la peste 200 de miliarde de dolari, informează The Sun. Recent, publicaţia rusească ”Sobesednik” a publicat fotografii cu o ditamai vila de 200 de milioane de dolari, aflată în ”cartierul miliardarilor” de lângă Moscova.

Viaţa de peste 200 de miliarde de dolari a lui Vladimir Putin, 68 de ani, fascinează pentru că este înconjurată de mult mister. Liderul de la Kremlin a condus Rusia între 1999-2008 şi a revenit la conducerea ţării din 2012. Potrivit The Sun, este unul dintre cei mai bogaţi lideri din lume cu o avere estimată la peste 200 de miliarde de dolari. Imperiul lui imobiliar este de peste 1,25 de miliarde. Recent, ziarul rusesc Sobesednik a publicat o fotografie cu ultima vilă care a intrat în posesia lui Putin, în valoare de 200 de milioane de dolari. Se află în ”cartierul miliardarilor” din afara Moscovei şi este de două ori mai mare ca Palatul Buckingham. 

Vladimir Putin, 68 de ani
Vladimir Putin, 68 de ani

Potrivit informaţiilor prezentate de adversarul politic al lui Putin, Boris Nemţov, Putin are patru iahturi, 43 de avioane, 7.000 de maşini şi 15 elicoptere. Nemţov susţine că toaleta prezidenţială este aurită complet. Colecţia de ceasuri a liderului rus este de peste 750.000 de dolari. Iahtul de 53 de metri lungime, Olympia, evaluat la peste 30 de milioane de dolari, a fost primit în dar de la miliardarul Roman Abramovici.


    Iahtul Olympia de 30 de milioane de dolari a fost primit în dar de la Roman Abramovici
Iahtul Olympia de 30 de milioane de dolari a fost primit în dar de la Roman Abramovici

Casa de 200 de milioane de dolari care a intrat recent în posesia lui Vladimir Putin are o suprafaţă de 11.500 mp şi este păzită de agenţi secreţi înarmaţi până în dinţi. Adversarii politici nu au reuşit să descopere în documente faptul că aceste proprietăţi imobiliare sunt pe numele lui Vladimir Putin, ele figurând ca făcând parte din proprietatea Federaţiei Ruse. Reprezentantul companiei imobiliare care administrează cartierul miliardarilor, Andrei Ertman, a explicat că ”proprietatea aparţine Federaţiei Ruse, un pseudonim folosit de proprietarul misterios”.

Proprietatea include un parc uriaş cu alei late, fântâni arteziene, sculpturi şi arbuşti de esenţă rară. Întreţinerea unei astfel de vile costă peste un milion de dolari pe an, exceptând cheltuielile pentru pază şi protecţie.

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cub smiley png
cub theo rose png
cub claudia pavel cream png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
cub mircea bravo png
cub irinel columbeanu  monica gabor mr pink png
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 3 februarie sfantul simeon doxologia jpeg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
rate marite jpg
fototapet steag sua 15514 jpg
16x9   theodor andrei jpg
guineea jpg