Vladmir Putin sărbătorit fără tort, dar cu rachete nucleare! Rusia a testat o nouă armă chiar de ziua președintelui

Ultima actualizare:
Aleksei Navalnîi dorește să facă lumină în cazul otrăvirii sale
Aleksei Navalnîi dorește să facă lumină în cazul otrăvirii sale

Rusia a testat cu succes o rachetă de croazieră hipersonică Zircon, în Marea Barents, i-a transmis un înalt comandant lui Vladimir Putin miercuri, în ziua în care liderul de la Kremlin a împlinit 68 de ani.

Vorbind cu Putin prin videoconferință, Valeri Gherasimov, șeful de stat major al armatei, a spus că racheta a fost trasă de pe nava Admiral Gorșov, din Marea Albă (parte din Barents). Liderul de la Kremlin este de părere că această noua achiziție va contribui la asigurarea unui climat de siguranță Rusiei, informează Hotnews.ro.

Putin, acuzat de otrăvirea opozantului Aleksei Navalnîi

De când a ieșit din comă, opozantul rus Aleksei Navalnîi a distribuit fotografii din spital și a scris mesaje în care a vorbit despre modul în care decurge recuperarea sa. Recent el a vorbit despre implicarea Rusiei în otrăvirea sa și a acuzat Kremlinul că ascunde probe vitale în dosarul său. 


    Aleksei Navalnîi dorește să facă lumină în cazul otrăvirii sale Sursă foto: Instagram
Aleksei Navalnîi dorește să facă lumină în cazul otrăvirii sale Sursă foto: Instagram

Vladimir Putin s-ar afla în spatele tentativei de ucidere, potrivit lui Navalnîi, care este hotărât să nu renunțe să își facă dreptate și nici nu dorește să se lase intimidat de Kremlin și de acțiunile acestuia. Aflat pe patul de spital, el a acceptat să ofere un interviu publicației germane Der Spiegel, și a subliniat că "nu se teme de nimic". 

Reacția lui Vladimir Putin după ce Donald Trump a fost testat pozitiv cu noul virus 

Mai mulți lideri mondiali i-au transmis mesaje de însănătoșire președintelui Donald Trump, care a anunțat pe Twitter că a fost infectat cu coronavirus. Printre aceștia s-a numărat și liderul rus, Vladmir Putin.  ''Sunt convins că vitalitatea, buna dispoziţie şi optimismul dumneavoastră inerent vă vor ajuta să faceţi faţă acestui virus periculos'', a scris Putin, într-o telegramă adresată liderului american. 

image
image
image
image
image
image
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net