Vodca, secretul uimitor al designerului Vera Wang. La 73 de ani șochează cu înfățișarea de adolescentă

Ultima actualizare:

Vera Wang, legendara creatoare de modă din SUA care șochează la fiecare apariție cu înfățișarea ei extrem de tânără, deși are 73 de ani, a făcut mărturisiri uluitoare despre obiceiuri pe care toată lumea le consideră nocive.

Sursa foto: Instagram/Vera Wang
Sursa foto: Instagram/Vera Wang

Vera Wang consumă vodka zilnic și de multe ori o combină cu un hamburger. De altfel ea spune că această combinație, vodca cu fast food, este preferata ei.

Recent ea a încheiat un parteneriat cu o compani care produce una dintre cele mai apreciate vodca din lume: Chopin. Ea a povestit pentru Forbes cum a ajuns să dezvolte o adevărată pasiune pentru această băutură.

„Am început să beau vodcă după ce s-a născut a doua mea fiică. Aveam nevoie de un cocktail! La început a fost o chestie de vară, lângă piscină, apoi a devenit o chestie uzuală. Apoi, la jumătatea anilor 40 de ani, era vremea „Sex and the City” și toată lumea bea Cosmopolitans și Apple Martinis”, a povestit creatoarea de modă pentru Forbes.

Vera Wang a testat 14 tipuri de vodcă

Creatoarea de modă, fostă patinatoare, este văzută ca un miracol de întreaga lume pentru înfățișarea ei uluitor de tânără pentru vârsta pe care o are. De altfel, pe rețelele sociale fanii ei nu contenesc să își exprime uimirea.

vera WANG jpg

Ea spune că are grijă la alimentație, dar că de multe ori nu își poate stăpâni pofta de hamburgeri, iar în combinație cu vodca spune că reprezintă una din marile ei plăceri.

Vera Wang a mărturisit că a testat 14 tipuri de vodca.

„Nu știam nimic despre cartofi decât că îmi plăceau cartofii prăjiți. Acum știu mai multe. Am adus acasă, în bucătăria mea, 14 tipuri vodcă diferite și ne-am petrecut ziua degustând. Părea că suntem într-un frumos laborator de științe. Până la urmă, numărul 9 mi s-a părut uimitor”.

Ea a mai spus că a descoperit vodca pe iahtul unui prieten.

„Există o relație între yachting și alcool - încep să bea devreme! Apoi am primit acest cadou enorm de Crăciun de la Chopin. Au auzit că sunt un băutor de vodcă”, a mai povestit Wang cum a început colaborarea cu compania care produce băutura spirtoasă.

Vera Wang are două frigidere

Designerul are în casă două frigidere. Unul cu mâncare sănătoasă, iar altul cu mâncare nesănătoasă.

„Îmi plac toate bucătăriile: indiană, mexicană, franceză, italiană. Iubesc mâncarea japoneza, dar și hot-dog-urile și hamburgerii. O să am propria vodcă cu un Big Mac și patru bucăți de Chicken McNuggets. Mă pricep la combinațiile astea”, a mai spus Wang.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net