Vreți să fiți vecini cu prințul Harry și Meghan Markle? Cum arată casa de 30 de milioane de dolari

Ultima actualizare:

Aproape oricine se poate muta lângă prințul Harry! Numai că pentru a împlini acest vis, este nevoie de 30 de milioane de dolari pentru a cumpăra o casă uriașă numită ”Palace of Versailles”, situată în vecinătatea casei ducilor de Sussex.

Meghan Markle și prințul Harry trăiesc în Montecito împreună cu copiii - foto Instagram
Meghan Markle și prințul Harry trăiesc în Montecito împreună cu copiii - foto Instagram

”Palace of Versailles”, o vilă uimitoare cu 5 dormitoare și 10 băi, este localizată în carteierul Birnam Wood din Montecito, California, SUA, unde locuiesc și alte celebrități, cum ar fi Oprah Winfrey, Ellen Degeneres și Adam Levine. Casa uriașă are o suprafață 1.114 de metri pătrați și proprietatea se întinde pe un teren cu o suprafață de peste 8.000 de metri pătrați. Casa are mobile de milioane de dolari importate din Franța, bucătărie ultramodernă, candelabre și băi aurite. De asemenea are decorațiuni de lemn inspirate din filmul ”Titanic”.

Casa lui Meghan și a prințului Harry a costat 14 milioane de dolari

”Palace of Versailles” mai are o pivniță cu 200 de sticle de vin la care se ajunge printr-un tunel subteran, bar, sală uriașă de gimnastică, saună și piscină. În curte este o grădință cu o fântână cu marmură de Carrara de 1.000 de ani. Mai oferă o bucătărie în aer liber cu televizor, grătar, cuptor de pizza, cinci șeminee și trei ascensoare. Dar în primul rând vila are un sistem de Securitate de cea mai înaltă calitate și nu este departe de magazinele de lux și restaurantele din zona Montecito Upper Village.

Prințul Harry locuiește împreună cu soția și copiii 

Casa prințului Harry și a lui Meghan Markle din Montecito, unde locuiesc împreună cu cei doi copii ai lor, Archie Harrison Mountbatten-Windsor și Elizabeth “Lilibet” Alexandra Mary Windsor a fost cumpărată cu 14 milioane de dolari. Are nouă dormitoare și 16 băi, saună, sală de gimnastică, sală de jocuri, sală de cinema, pivniță, garaj pentru cinci mașini, casă de oaspeți cu două dormitoare și două băi. Ducii de Sussex mai au o grădină de trandafiri, teren de tenis, piscină și o casă de joacă pentru copii.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net