Zeci de mii de nord-coreeni îl amenință pe Trump în stradă. ”Nu va scăpa cu viață”

Ultima actualizare:

    Zeci de mii de oameni au ieșit în stradă pentru a-și suține partidul și liderulfoto: stirile pro tv
Zeci de mii de oameni au ieșit în stradă pentru a-și suține partidul și liderulfoto: stirile pro tv

Zeci de mii de nord-coreeni au ieșit în stradă pentru a-și arăta sprijinul față de țară șic onducător, asta după ce liderul ameican Donald Trump a menințat în repetate rânduri că va distruge regimul de la Phenian.

Imaginile arată mii mulțimea de oameni cu pancarte și postere cu înscrisuri propagandistice ca ”Loviți Statele Unite ale Americii cu o bombă nucleară”, ”Cei care se ating de noi nu vor scăpa cu viață” sau ”Un atac răzbunător de anihilare”. Cei prezenți la adunarea din capitala Coreei de Nord resping ultimele sancțiuni economice impuse de ONU.

Kim Jong-un a cerut ”dreptate” după încercările lui Trump de a-i ”izola și înăbuși” țara cu interdicția asupra exportului de cărbune și fier, printre altele. Hawaii este primul stat din SUA care a început să se pregătească pentru un posibil atac nuclear lansat de Kim Jong-un. Potrivit unor informații obținute de publicația The Sun, oficialii de pe insulă lucrează acum la un sistem de alertă similar cu cel din Războiul Rece.

Coreea de Nord a anunțat că ia în calcul un atac cu rachete vizând teritoriul american Guam, din Pacific, un atac cu 4-5 rachete cu rază medie de acțiune, simultan, a interzice forţele inamice de pe pricipalele baze militare din Guam şi pentru a semnaliza un avertisment crucial pentru Statele Unite, potrivit CNN.

Luna trecută, regimul nord-coreean a testat cu succes două rachete balistice intercontinentale, cunoscute drept Hwasong-14, care sunt capabile să lovească metropole importante din Statele Unite, precum Los Angeles, Chicago, Denver şi chiar New York, situat la aproape 11.000 de kilometri de Coreea de Nord.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net