Intervenție antitero la mall Promenada din Capitală, după ce un bărbat a amenințat oamenii cu un cuțit

Un incident tensionat a avut loc duminică seara la mall Promenada din Capitală. Un bărbat a amenințat mai mulți oameni cu un cuțit, generând panică în jur. Totul a pornit de la doi adolescenți care s-au luat de două fete. După ce le-au tachinat minute bune, au început să arunce cu mâncare în ele. După acest momnet, situația a degenerat. Un echipaj antitero a SRI a intervenit rapid.

image

Situația, creată de doi adolescenți

Potrivit Poliţiei, scandalul a fost declanșat de doi adolescenți care au început să se ia de două fete aflate la o masă alăturată.

În momentul în care unul din adolescenți a început să arunce cu mâncare în fete, un bărbat a intervenit să calmeze situaţia. Acesta s-a trezit amenințat cu o armă albă.

Situația a degenerat când unchiul celor doi adolescenți a scos un cuțit și l-a fluturat amenințător spre bărbatul care a incercat să le apere pe fete.

Scandalul a atras atenţia unui echipaj SRI aflat în zonă, care a recurs la imobilizarea bărbatului devenit recalcitrant.

Cei doi bărbați au fost duși la secţia de poliţie.

Martorii au relatat întâmplarea pe Facebook

Situaţia a fost relatată şi pe Facebook de un martor, care i-a felicitat pe cei de la SRI pentru intervenţia promptă.

„În Promenada Mall în urma unei altercații, un tip a scos un briceag şi amenința în gura mare că îl taie pe cel care a intrat din greșeală în el.

Asta se întâmplă de față cu copiii care stăteau la masă, la etajul 3 în zona restaurantelor. Copii de până în 10 ani. La un metru distanță de ei.

Tipul agresat a evitat incidentul. Agresorul şi a continuat drumul, sfida pe orice-i ieșea în cale cu briceagul deschis.

În următoarele 10 minute Mall-ul a fost asaltat de un raid al trupelor SRI - Serviciul Român de Informații Brigada Antitero care-l căutau pe agresor.

Nu știu dacă l-au prins, dar sper ca mizeria să înfunde pușcăria. Big shout out pentru băieții de la SRI Antitero care au venit mai repede decât livrările de la Pizza Hut", a scris martorul pe Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Stockholm și eleganța Nordului jpeg
padure pixabay jpg
panselute capitala jpeg
ion iliescu inquam photos jpg
umbrela ploi jpeg
valentin ceausescu in tinerete jpg
principalii candidati la primaria capitalei jpg
tiff cluj gala deschidere
image
actualitate.net
image
actualitate.net