Interviu cu Petru Mircea: «Mădălina a fost bătută în copilărie de mama ei»

Ultima actualizare:

Petru Mircea riscă 7 ani de închisoare! Socrii îl acuză de inducerea sinuciderii!

Părinţii Mădălinei Manole dau, astăzi, declaraţii în faţa procurorilor

Cristian Tudor Popescu: «Mădălina, o vedetă ieşită de pe afiş, îndrăgostită de sine»

Mădălina despre copilul ei: „Pentru o asemenea minune nu există niciodată târziu sau prea devreme“

Petru Mircea face dezvăluiri incendiare referitoare la viaţa Mădălinei Manole. El spune că părinţii artistei au maltratat-o atunci când era mică şi, în loc să o susţină, Puiu a lăsat să se înţeleagă că familia ei a profitat financiar de ea.

"Problemele care îmi ridicau semnele de întrebare erau vizitele restrânse ale părinţilor la noi, distanţa pe care ea o avea faţă de părinţi. Eu vorbesc cu părinţii mei şi de 6-7 ori pe zi, ei locuiesc in Botoşani. Am făcut un abonament telefonic special pentru a încerca să repar această distanţă, ca urmare va fi desfiinţat acel tip de abonament".

«Mădălina şi-a ţinut în spate familia»

"A avut o copilărie grea din punct de vedere financiar, era o familie modestă, s-au mai născut oameni mari din familii modeste. Au fost lucruri acumulate pentru că, să spun deschis şi o ştiu şi ei, Mădălina şi-a ţinut în spate familia, nu e nimic anormal în asta, dar să nu vrei să faci chiar nimic doar să te bazezi mereu pe ajutorul copilului? Chiar şi fratele?", spune Petru Mircea la Pro TV.

"Am aflat acum de curând şi am fost şocat de treaba asta, primea bătăi de la mama ei, mi-a spus o persoană foarte apropiată, căreia i s-a confesat Mădălina. Tatăl o supunea aceluiaşi tratament pe mama ei."

"Uşor, uşor Mădălina Manole a crescut şi ca nume, şi financiar. Astea nu sunt secrete sau dezvăluiri, sunt lucruri ştiute de toţi apropiaţii. Ajutorul ei financiar a însemnat totul pentru familia ei. Până în momentul în care şi fratele să se gândească să facă ceva pentru viaţa lui, orice, o specializare.  Vorbesc de tot, casă, masă, datorii, nevoi, necesităţi cotidiene, apartamentul părinţilor a fost cumpărat din banii Mădălinei. Au locuit într-un apartament la parterul unui bloc.

Mădălina a vrut de trei ori să moară. I-a ieşit a 4-a oară!

Părinţii Mădălinei Manole au angajat-o pe avocata Magdei Ciumac

LIVE TEXT Cel de-al doilea interviu cu Petru Mircea: «Mădălina îşi pierduse voinţa»

Intrând în lumea showbiz-ului simţea nevoia să-i ridice pe ai ei, este normal să faci aşa ceva, până undeva. Şi-a ajutat părinţii mai mult decât pe ea".

"Şerban Georgescu le spunea părinţilor ei piranha. Este greu să vorbesc despre aşa ceva, dar nu mă aşteptam din partea lor să vină cu asemenea mizerii şi minciuni la aşa scurt timp de la moartea copilului lor, urmărind să ia toată munca Magdei."

"În primul moment, după despărţirea de Şerban Georgescu, mă gândeam că e omul iubit, e o traumă să treci printr-un divorţ. În ianuarie, am observat o uşoară… nu mai avea puterea să ocrotească copilul, ceva o ţinea departe de copilaş, îi era dor de el în continuare, vorbea despre el, urmărea şirul ăsta de planuri, de evenimente din viaţa noastră".

"Va mai dura până îmi voi da seama ce s-a întâmplat în căpşorul ei. Îşi manifesta teama de a nu mai putea avea grijă de copil aşa cum trebuie."

Mircea a povestit şi despre tentativele ei de a se sinucide cu diluant şi a recunoscut că Mădălina nu se mai considera frumoasă.

«Îi mirosea guriţa a diluant când m-am apropiat să o sărut»

"Tocmai semnase un contract cu Media Pro, urma să-şi lanseze un nou album şi să ţină un turneu în toată ţara. Se plângea că este plinuţă, deşi nu era aşa, că i se par picioruşele  nu ştiu cum, deşi le avea superbe. Nu mi s-au părut semne alarmante, până în zilele alea, când zicea că nu se mai suportă fizic, exact cum a scris în mesaj.

Cu o zi înainte de lansare, după o emisiune matinală, şi-a manifestat o teamă despre care nu am putut să aflu mai multe atunci şi dorinţa de a nu mai apărea nicăieri. De atunci trec prin tot felul de stări cumplite…S-a dus acasă, părea alt om, mi-a spus că a băut ceva, după aia s-a dovedit că îşi pusese câteva picături de diluant într-un suc. Nu a înghiţit substanţa, a scuipat-o, nu a avut curajul de a merge până la capăt. Îi mirosea guriţa a diluant când m-am apropiat să o sărut".

«Mădălina Manole avea o dublă personalitate şi credea că e blestemată»

Dr. Cristian Andrei: “Este de neiertat că Mădălina nu a fost dusă la psihiatru”

Psihologul Ilie Marinescu: „Soţul Mădălinei Manole nu minte! Suferinţa lui e reală!”

Petru a mai povestit că în ultima vreme "Magda nu mai era ea" şi insista asupra faptului că ea trebuie să plece să vegheze din altă parte.

"Am vrut să sun la 112, nu m-a lăsat în ruptul capului. Am sunat şi un doctor şi am explicat că nu mă lasă să sun la urgenţă, doctorul mi-a spus să-i dau să bea mult lapte dulce. Am întrebat-o de ce a făcut asta şi mi-a spus ceea ce mi-a repetat de atunci: că ştie precis că pentru ca să ne fie nouă bine, ea trebuie să ne vegheze din altă parte, eram disperat, îi puneam tot felul de întrebări, dar ea ştia una şi bună. Dar eu nu mai vorbeam cu Magda, avea altă faţă."

Am încercat să o duc la psiholog, dar mie mi s-a explicat că trebuie să vină de bună voie, Mădălina nu voia nici în ruptul capului. A refuzat şi o ştiu şi părinţii ei.

Domnul acela, terapeutul, a cerut să vorbească cu ea, nu făcea nimic ocult. Am apelat numai la prieteni şi la persoane foarte apropiate.

Ea nu voia să meargă nicăieri pentru că nu voia să se afle şi spunea că nu ar ajuta la nimic."

Vraciul Mădălinei Manole rupe tăcerea: «Era foarte tristă»

Tanţa despre vraciul Mădălinei: "Un escroc! Un bou care a citit şi copiat texte de pe net"

Atât vraciul, cât şi Petru au susţinut că Mădălinei i se făcea rău tot timpul spre mijlocul săptămânii.

"Le reamintesc părinţilor că eu n-am făcut nimic ascuns, omul acesta nu făcea nimic pe ascuns. Atunci când au fost de faţă nu mi-au reproşat absolut nimic. Erau bucuroşi că facem ceva împotriva voinţei ei, dar care nu i-ar afecta imaginea, n-ar strica tot ce-a construit ea.

Încercam să o apropii din nou de muzică, de planurile pe care le aveam. Totul până în ziua de miercuri, când se năruia totul. Către o explicaţie m-a dus cu gândul faptul că refuzasem să mergem la o anumită biserică, în ziua de vineri.  Se punea problema să mergem de cel puţin 3 ori la rând la acea slujbă pentru a o readuce sufleteşte.

"Îi revenea idea aceea că ar face mult mai bine să aibă grijă de noi din altă parte".

"Nimic nu m-a dus cu gândul la asemenea gest. Magda pentru mine este îngerul rătăcit pe pământ. Am fost şi voi rămâne jumătatea sufletului ei şi nu mă atinge nimic. Am fost primul om care i-a pus tot felul de întrebări, după a doua tentativă, m-am bucurat că ajungeam la spital şi speram că cineva va observa ceva neobişnuit.

Cu mine n-au discutat specialiştii, au făcut notări într-o fişă de externare. Părea că- şi revine de fiecare dată şi ne bucuram şi ne rugam să fie până la sfârşitul zilelor noastre, dar n-a fost să fie aşa

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
pod india wikipedia jpg
Motivul pentru care Ion Creanga era numit Popa Smantana de cei apropiati  Detalii pe care sigur nu le stiati despre scriitor 1024x609 webp
Vama Veche, în anii trecuți de 1 Mai jpeg
miez nuca nuci jpeg
avion pexels jpg
Femeie insarcinata FOTO Shutterstock jpg
sosoaca jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net