INTERVIU / Roxana Ionescu: «Sunt singură, dar foarte greu de cucerit!»

Ultima actualizare:

    La 1,68 m înălţime, Roxana  cântăreşte 47 de kilograme  şi măsoară peste bust,  în talie şi peste şolduri  87-62-88 centimetri.
La 1,68 m înălţime, Roxana cântăreşte 47 de kilograme şi măsoară peste bust, în talie şi peste şolduri 87-62-88 centimetri.

A explodat de fericire când şi-a auzit numele câştigător la “Dansez pentru tine” şi spune că nimic nu se compară cu bucuria de a-l fi ajutat pe partenerul ei, George Boghian, să obţină marele premiu de 60.000 de euro.

Roxana Ionescu e o femeie fericită, chiar dacă mulţi s-au grăbit să-i plângă de milă după divorţul prin care a trecut. Dar, dacă e singură, nu înseamnă automat că este şi uşor de cucerit. Oricum, e prinsă în tot soiul de activităţi profesionale, aşa că n-are timp, momentan, pentru idile.

Roxana, ai câştigat competiţia de la "Dansez pentru tine". Ce planuri profesionale mai ai anul acesta? Sau intri deja în vacanţă?

Din vara acestui an, fac parte din echipa de marke-ting a unui brand de tequila şi pe asta mă voi axa până la vacanţă. Sper ca 2013 să fie cel puţin la fel de bun în plan profesional ca anul care tocmai se termină.

Unde, cum şi cu cine vei petrece Sărbătorile?

În familie, alături de George. Încă nu am stabilit cu ai mei unde vom petrece exact, ceea ce ştiu cu siguranţă este că vom fi împreună, cu toţii.

S-a căsătorit cu Laurenţiu Gheorghe la 20 de ani, dar a divorţat în iulie

simeon stalpnicul png

Anul trecut ai fost co-prezentatoare la emisiunile live "Vocea României". Anul acesta nu ai mai acceptat? Sau ce s-a întâmplat?

Anul acesta s-a întâmplat să câştig marele premiu la "Dansez" alături de George, iar asta mă face nespus de fericită!

Ai fost foarte discretă cu divorţul tău, totuşi bănuiesc că ai suferit. Ştiu că Laurenţiu a fost marea ta iubire, cel puţin aşa declarai. După aşa o separare, cum e să iei viaţa sentimentală de la capăt?

Sunt de părere că problemele personale trebuie rezolvate între patru ochi. Sunt pregătită să-mi refac viaţa personală.

Bine, dar ştii cum e după o relaţie lungă... Parcă nu-ţi vine s-o iei iar de la capăt, cu prime întâlniri, cu aceleaşi texte de început... În cazul tău cum e?

Dimpotrivă, perioada de început, cu fluturaşi în stomac şi SMS-uri drăguţe, e cea mai frumoasă, iar emoţiile începutului nu se compară cu nimic.

La prima poză îndrăzneaţă

simeon stalpnicul png

Ce le poţi transmite femeilor care iau decizia de a divorţa? Cum să fie tari, ca să treacă peste acele momente?

Suntem diferiţi şi reacţionăm diferit. Sfatul meu este să nu rămână într-o relaţie, dacă nu se mai simt ok.

Apropo de primele întâlniri... După divorţ, câte prime întâlniri ai avut? Adică încercări de a o lua de la capăt cu cineva...

Deocamdată sunt greu de cucerit şi am fost foarte ocupată cu proiectele profesionale, aşa că aceste prime întâlniri încă nu au avut loc.

Mai crezi în căsnicie?

Da, cred, nu am rămas cu sechele, m-am căsătorit din dragoste.

Ce calităţi ar trebui să aibă neapărat următorul soţ?

Să fie lângă mine, să mă respecte, să fie carismatic şi să aibă simţul umorului.

Ce te deranjează cel mai mult la un bărbat?

Minciuna şi laşitatea.

Între mama ei, Liliana,  şi mătuşa Tatiana

simeon stalpnicul png

Când te vezi mămică? Îţi doreşti copii?

Da, foarte mult, dar nu ştiu să spun când se va întâmpla.

Cum de nu ai devenit mamă până acum?

Cred că nu eram pregătită, am vrut să mă dezvolt pe plan profesional.

Cum decurge o zi din viaţa ta?

De cinci luni am un program fix, merg la birou opt ore, de trei ori pe săptămână merg la sală, îmi fac timp să-mi vizitez părinţii şi să mă văd cu prietenii. În rest, mai am filmări sau evenimente.

Care e cel mai frumos cadou pe care l-ai primit de Crăciun până acum?

Victoria de la "Dansez pentru tine" a fost cel mai frumos cadou. Lucrurile materiale se uzează, se demodează, dar sentimentul pe care l-am avut când am auzit numele echipei câştigătoare nu se compară cu nimic.

Încă din faşă, Roxana Ionescu ştia să pozeze foarte artistic. Vedeta îi seamănă leit mamei sale, aşadar frumuseţea ei e moştenire de familie.

S-a născut la 22 aprilie 1985, în Bucureşti;Are 1,68 m înălţime, 47 de kilograme şi dimensiuni: 87-62-88;Primii şapte ani de viaţă i-a petrecut la bunici, la Urziceni, unde a făcut şi grădiniţa;Este singură la părinţi;A terminat Facultatea de Relaţii Internaţionale;În şcoală, materiile preferate erau româna, fizica şi chimia;A făcut 11 ani de dans modern;Când era mică îşi dorea să devină doctoriţă şi se juca făcându-le păpuşilor injecţii cu seringa umplută cu apă;Primul sărut s-a întâmplat când avea vreo 14 ani: „A fost penibil, după aia m-am dus să mă spăl pe limbă".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net