Intri la Clubul Francez, doar cu analizele la zi

El a arătat că în această perioadă firma cu care municipalitatea s-a asociat pentru administrarea Clubului Francez lucrează la reamenajarea şi modernizarea spaţiului, astfel încât totul să fie nou.

Unul dintre asociaţii firmei, Daniel Cara, a afirmat că investiţiile în acest club depăşesc 300.000 de euro şi presupun modernizarea sălii de fitness, refacerea instalaţiilor sanitare, filtrelor de apă din piscină şi o dotare ultramodernă a sălii de fitness.

"Investiţiile pe care le facem la club sunt necesare pentru că nu s-a mai intervenit de peste zece ani, singurele care s-au făcut au vizat doar mocheta. Noi am preluat o locaţie veche şi acum vrem să oferim ceva nou publicului. Sala de fitness dorim să o extindem şi să o facem de trei ori mai mare. Aparatura, în care am investit 55.000 de euro, va fi una de ultimă generaţie în domeniu. Aceasta trebuie să sosească zilele acestea în ţară", a spus Cara.

Clubul va fi dotat şi cu un biobar, unde se vor putea consuma produse naturiste.

Radu Popa a mai spus că deşi Clubul Francez este închis publicului, el aduce beneficii pentru municipalitate, din plata chiriei.

"Interesul nostru este să deschidem cât mai repede clubul, pentru că şi în aceste condiţii noi plătim chirie către Primăria Capitalei de 900 euro pe zi", a mai spus Cara.

Abonamentul la Clubul Francez va fi, din momentul deschiderii, de circa 1.300 euro pe an. Administratorii estimează că vor avea circa 1000 de abonaţi.

Clubul Francez a rămas în proprietatea Primăriei Bucureşti, deşi terenurile din vecinătatea sa au fost date către omul de afaceri Costică Constanda, în urma schimburilor pentru salvarea Parcului Bordei.

cub anamaria prodan png
cub horoscop 1 gif
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
shutterstock 2211785457 jpg
dorobantu mana jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
GYORPLUSZ jpg
7538113 jpg
image
image
image
image
Culoarea anului 2023 - Viva Magenta, sursă foto: Captură Instagram Pantone
calendar ortodox 2021 5 decembrie sfantul cuvios sava cel sfintit jpeg
shutterstock 2211785457 jpg
foto3 timisoara INQUAM Photos Virgil Simonescu jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg