Învaţă de la vânătoarele de bogătaşi cum să agăţi

Ultima actualizare:

    Jeanette Worthington, Danica Thrall şi Hollie Capper
Jeanette Worthington, Danica Thrall şi Hollie Capper

Jeanette Worthington (33 de ani), Danica Thrall (30 de ani) şi Hollie Capper (32 de ani) sunt eroinele unui documentar intitulat "Sex, minciuni şi bărbaţi cu bani" şi realizat de Channel 4. Ele explică pas cu pas cum reuşesc să cucerească şi apoi să profite de pe urma bărbaţilor cu bani.

"E mai mult un joc şi nu implică neapărat sex. E un mod de viaţă frumos, plin de lux şi cadouri scumpe", ne dezvăluie vorbind languros Jeanette Worthington, din Liverpool.

Cele trei vânătoare de bogătaşi nu au o slujbă, însă în conturile lor stau peste 300.000 €, agoniseala a nu mai puţin de cinci ani. Ce au făcut în tot acest timp? Au avut grijă de ele mergând la bronzat, la coafor, la sală şi apelând din când în când la chirurgia plastică.

În rest şi-au făcut fani cu conturi grase folosind internetul, mergând în cluburi exclusiviste şi prin restaurante de lux.

Dulapul ticsit de pantofi Jimmy Choo

simeon stalpnicul png

"Atunci când vreau să cuceresc un bogătaş, îl resping politicoasă spunându-i că îmi plac bărbaţii puternici. Milionarii reacţionează de fiecare dată la genul acesta de faze. Sunt obişnuiţi să le pice la picioare orice femeie. Se vor strădui să te cucerească şi încep să te curteze. Nu vor sex, ci doar să simtă că te posedă şi îţi fac daruri. Acesta e scopul final", susţine Hollie Capper.

"Cea mai bună replică de agăţat este: «Nu am pe nimeni momentan. Aştept bărbatul puternic şi generos care să mă apere». Evident, asta i-o spui la ureche bărbatului şi ai grijă să îl presezi cu sânii şi să îţi simtă parfumul scump", povesteşte Jeanette Worthington.

În dulapurile lor zac pantofi Jimmy Choo, haine de lux, au ceasuri Cartier şi cosmetice costisitoare. Primesc cadouri pe măsura frumuseţii lor: vacanţe de 20.000 de euro, intervenţii chirurgicale de peste 10.000 de euro şi bijuterii de sute de mii de euro. Se îmbracă numai în rochii de seară sau de cocktail şi au pe ele lenjerie intimă Agent Provocateur de 1.000 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net