Ioan Niculae: "Ne putem retrage din campionat"


    Ioan Niculae
Ioan Niculae

Patronul celor de la Astra Ploieşti este foc şi pară după ce echipa pe care o patronează a fost învinsă în ultimul minut de joc de către Dinamo. Ioan Niculae consideră că meciul din această seară a fost o viciere clară de rezultat a arbitrului Alexandru Deaconu, iar în cazul în care caseta cu înregistrarea meciului le va da dreptate la unele faze controversate ar putea să ia decizia ca Astra să se retragă din Liga I.

"O să ne uităm cu atenţie la fazele controversate ale meciului din această seară cu Dinamo. Nu vreau să iau decizii pripite în acest moment, dar ne putem retrage din campionat. O să analizăm cu atenţie toate fazele.

Va urma să luăm o decizie radicală care va zgudui fotbalul românesc pentru că nu vreau să-şi bată joc de banii mei trei, patru nenorociţi! În prima etapă rezultatele au fost influenţate de arbitraj! Trebuie să-i felicit pe cei de la Dinamo, ne-au dominat clar în partea a doua a meciului. Dacă am fost furaţi mîine la ora 13 veţi afla decizia noastră în ceea ce priveşte viitorul", a declarat la Fanatik Show la DigiSport, patronul Astrei Ploieşti, Ioan Niculae, conform gsp.

zodii care sunt vampiri energetici jpg
cub mama theo rose carmen harra png
Brad Pitt (5) jpg
andreea esca 6 png
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
Horoscop dragoste webp
cub monica anghel png
andreea antonescu jpg
Fane Croația la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar 2022 FOTO Profimedia (2) jpg
11 septembrie
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 2 decembrie sfantul prooroc avacum bizant sec xiv jpeg
cele mai frumoase polițiste 4 jpg
foto1 1 dec Foto Inquam Photos Octav Ganea (8)B jpg
FotoJet jpg
travel 778338 1920 jpg
Elom Agbegninou jpg