Ioana Băsescu, sexy la priveghi

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns în inima nopţii la căpătâiul mamei sale, care a decedat luni. A venit însoţit de fiica sa cea mare, Ioana, care a impresionat prin ţinuta extrem de sobră, dar şi foarte sexy.

Distrus de durere, preşedintele a ajuns la casa mamei sale, la ora 2.30, direct de la Bruxelles.

Traian Băsescu avea în mână doi trandafiri, unul roşu şi unul alb, şi era susţinut de fiica sa cea mare.

Ioana venea pentru a doua oră la blocul bunicii. Prima dată, ea şi-a făcut apariţia într-o ţinută sport, cu jeanşi, un pulover negru şi balerini.

A doua oară, la braţul preşedintelui, Ioana a schimbat complet ţinuta, trecând la haine negre foarte sobre, dar sexy în acelaşi timp.

simeon stalpnicul png

EBa nu și-a ascuns lacrimile

În ciuda temperaturilor reduse, ea nu a renunţat la sandalele la modă, pe care le-a asortat perfect la colanţi negri şi trenci deasupra genunchilor.

„Bunica a fost o femeie care a ştiut să-şi trăiască viaţa. A fost o persoană foarte veselă", ne-a declarat Ioana Băsescu.

Preşedintele a salutat jurnaliştii postaţi în faţa blocului situat pe strada Arcului din cartierul constănţean Km 4-5 şi a intrat în scară fără să facă nici o declaraţie.

Înăuntrul locuinţei se aflau deja ceilalţi membri ai familiei, care l-au lăsat pe Traian să vegheze singur la căpătâiul mamei sale. Cea mai afectată a părut Elena cea mică, care nu şi-a ascuns şiroaiele de lacrimi.

Ieri dimineaţă, sicriul mamei preşedintelui a fost depus la Catedrala Marinarilor, unde uşile au stat larg deschise toată ziua pentru ca oamenii să vină să se roage pentru sufletul femeii, să aprindă o lumânare şi să depună flori.

Puţini au fost cei care au îndrăznit să se apropie de sicriu. Fraţii Băsescu, Traian şi Mircea, au vegheat la catafalc, îmbrăcaţi în costume negre, cu cămăşi albe şi capetele plecate.

Soţiile lor îi flancau, triste. La intrarea în biserică, prima doamnă a ţării şi-a acoperit capul cu un voal cernit dantelat.

Maria şi cumnata sa Doina au avut grijă să-l consoleze pe Traian, care părea că-şi stăpâneşte cu greu plânsul.

După slujbă, preşedintele Băsescu a părăsit imediat capela într-un Mercedes negru E Classe, urmat la jumătate de oră de cumnata sa Doina.

Maria Băsescu nu s-a putut dezlipit de sicriul soacrei sale, având tot timpul ochii înecaţi în lacrimi.

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns în inima nopţii la căpătâiul mamei sale, care a decedat luni.

A venit însoţit de fiica sa cea mare, Ioana, care a impresionat prin ţinuta extrem de sobră, dar şi foarte sexy.

Mircea, mai lasă telefonul!

simeon stalpnicul png

Atmosfera de reculegere din Catedrală a fost des întreruptă de soneria telefonului mobil al lui Mircea Băsescu. Nu a răspuns la nici un apel, dar când slujba religioasă s-a terminat, a ieşit în stradă să fumeze şi a vorbit la telefon minute în şir.

După ce mama preşedintelui va fi înmormântată, familia prezidenţială va da cunoscuţilor şi prietenilor o masă creştinească la Casa Albastră din Constanţa, vizavi de Cimitirul Central.

simeon stalpnicul png

Înmormântarea amână şedinţa de guvern

Elena Băsescu va fi înmormântată miercuri, la ora 10.00, în cavoul de la Cimitirul Central din Constanţa.

simeon stalpnicul png

La ceremonie şi-a anunţat participarea şi premierul Emil Boc, iar şedinţa săptămânală de guvern va fi amânată pentru după-amiaza zilei de miercuri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
salman si iulia la nunta gif
image
image
image
image
image
image
tsunami spania jpg
pensionari jpg
curatenie geamuri istock jpg
canicula 40 de grade EPA EFE jpg
Agrigento sicilia italia jpg
jeleuri droguri cta jpg
Afine FOTO Shutterstock
tilos jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net